Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Daily Mail: Τι είπε στην απολογία της η «ψεύτικη» Μαντλίν Μακ Καν – Η τρίτη φορά που δηλώνει εξαφανισμένο παιδί

 H 21χρονη Τζούλια Γουέντελ που έγινε πρωτοσέλιδο δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, απολογείται με δήλωση 17 σελίδων για τη λύπη που προκάλεσε στους γονείς του παιδιού που εξαφανίστηκε από το 2007, αλλά ταυτόχρονα αρνείται την ευθύνη: «Δεν θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι η Μαντλίν», γράφει.

«Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram. Ήταν λάθος μου και το ξέρω και ζητώ συγγνώμη για αυτό γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τις λέξεις «Am I Madeleine McCann;» έγραψε και στη συνέχεια υποστήριξε ότι στόχος της ήταν να μάθει για το παρελθόν της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail είναι η τρίτη απόπειρα της 21χρονης Τζούλια να δηλώσει εξαφανισμένο παιδί. Ειχε ισχυριστεί ότι είναι η Ιnga Gehricke η οποία χάθηκε σε ηλικία πέντε ετών, το 2015 στη Γερμανία, ενώ επίσης δήλωνε ότι ονομάζεται Acacia Bishop, το κορίτσι που εξαφανίστηκε το 2003 σε ηλικία 19 μηνών στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Οι ισχυρισμοί της ότι είναι η Μαντλίν, που εξαφανίστηκε σε ηλικία τριών ετών, το 2007 στην Πορτογαλία χάρισαν στην 21χρονη  1 εκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσκληση σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ. Στη συνέχεια οι ισχυρισμοί της καταρρίφθηκαν με εξέταση DNA.

Είχε προβλήματα ψυχικής υγείας εδώ και πολλά χρόνια και υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις αυτοτραυματισμού, ενώ υποψιαζόταν ότι η γυναίκα που την ανέθρεψε δεν είναι η πραγματική της μητέρα.

Η μητέρα της, Dorota, που ζει στο Wroclaw της Πολωνίας, κατήγγειλε εξ’ αρχής ότι η κόρη της ήταν υπό την επιρροή του διάσημου μέντιουμ, Dr Fia Johnansson που άκουσε τους ισχυρισμούς της Τζούλια και ισχυρίστηκε ότι «την βοηθούσε» να αποκαλύψει την αλήθεια.

Έχοντας χωρίσει από τον πατέρα της Τζούλια, η Ντορότα, επιτυχημένη επιχειρηματίας αλυσίδας καταστημάτων ρούχων, μετακόμισε η πόλη Βρότσλαβ στη νοτιοδυτική Πολωνία με την επτά τότε ετών Τζούλια.

«Ήταν πολύ μπερδεμένη. Στα μέσα της εφηβείας της άρχισε να λέει ότι η Ντορότα δεν ήταν η μητέρα της και ότι ήταν ένα παιδί που είχε χαθεί στην Πολωνία. Από μαθήτρια ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και μετά μοντέλο, αλλά τίποτα από αυτά δεν συνέβη και έγινε καταθλιπτική και θυμωμένη», αναφέρουν μαρτυρίες. Η Γουέντελ έφυγε από το σπίτι και έκανε σχέση με τοξικομανή», αναφέρει τέλος το δημοσίευμα.

Πηγή: Daily Mail

Φωτογραφία: Το σπίτι της Julia Wendell στο Βρότσλαβ της Πολωνίας

Η Madeleine εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στην Praia da Luz στα διαμερίσματα του Ocean Club το 2007 (στη φωτογραφία)

+9

View gallery

Madeleine went missing while on holiday with her family in Praia da Luz at the Ocean Club apartments in 2007 (pictured)

They added: ‘We always tried to help her get back on her feet. Julia has been of age for several years. She moved out of the house.

‘She refuses treatment, does not take medication regularly. She also did not take advantage of the possibility of treatment at a very good centre in Poland, which agreed to accept her.’

Εξήγησαν ότι είχαν προσφερθεί να προσφέρουν στον Wendell θεραπευτές, φάρμακα και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, προσθέτοντας: «Η Τζούλια κάποτε ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, μοντέλο. Πάντα ήθελε να είναι δημοφιλής. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι [έχει] 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

«Το Διαδίκτυο δεν θα ξεχάσει και είναι προφανές ότι η Τζούλια δεν είναι η Μάντι. Είμαστε συντετριμμένοι με αυτή την τρέχουσα κατάσταση ».ΣΥΝ

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σημείο των καιρών είναι ότι η δεύτερη αυτή γενιά του Kona σχεδιάστηκε εν λευκώ με βάση την ηλεκτρική του έκδοση: αυτή η προτεραιότητα ήταν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα συνεχίζει να επενδύει στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στην Αμβέρσα του Βελγίου η ετήσια συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας της Μπενελούξ την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, ημέρα αργίας λόγω της εορτής της...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 10 Μαΐου 2024, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυπριανός Κουντούρης, Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας...

Advertisement