Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κολομβία – Νεκροί τέσσερις στρατιωτικοί (video)

Τέσσερα μέλη των ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν χθες Κυριακή το βράδυ όταν συνετρίβη ελικόπτερο στην Κολομβία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γουστάβο Πέτρο.

«Έχω τη θλίψη να ενημερώσω ότι δεν υπάρχουν επιζώντες στη συντριβή αεροσκάφους στην Κιμπντό», στη νομαρχία Τσοκό (βορειοδυτικά), ανέφερε ο αρχηγός του κράτους μέσω Twitter.

«Συνοδεύω τις οικογένειες (…) αυτή την οδυνηρή στιγμή. Δεν θα τις αφήσουμε μόνες», πρόσθεσε ο κ. Πέτρο, που διέταξε έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος, τα οποία μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν το ελικόπτερο, ένα Χιούι (Bell UH-1H), να περιδινίζεται ανεξέλεγκτο, προτού συντριβεί σε περιοχή με βλάστηση.

Οι στρατιωτικοί πήγαιναν να «εφοδιάσουν με τρόφιμα» μονάδα στην περιοχή, όπου είναι παρούσες παράνομες οργανώσεις, δήλωσε στον Τύπο ο συνταγματάρχης Έκτορ Καντελάριο.

Το ελικόπτερο «απανθρακώθηκε εντελώς», διευκρίνισε ο συνταγματάρχης, προσθέτοντας πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δυο από τους επιβαίνοντες στρατιωτικούς έκαναν άλμα στο κενό πριν από τη συντριβή του.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Πρόεδρος και  τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  Χαλκειούς  σε εκδήλωση ευγνωμοσύνης των κατοίκων του Χωριού εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Αστυνομική Δνση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για ένα μοντέλο συνώνυμο της διασκέδασης, της ελευθερίας και των επιδόσεων. Και σήμερα οι οπαδοί του σε όλο τον κόσμο έχουν κάθε λόγο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο SUV αυτοκίνητο στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Mazda και θα γίνει η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Σε αυτήν...

Advertisement