Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Πρώην γιατρός Λευκού Οίκου για Μπάιντεν: «Τον μισό χρόνο, δεν ξέρει πού βρίσκεται»

Η επιδείνωση της ψυχικής κατάστασης του προέδρου Τζο Μπάιντεν αποτελεί κίνδυνο για όλη την Αμερική, δήλωσε ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου και Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ρόνι Τζάκσον.

«Είναι τρομακτικό για τη χώρα μας που ο Μπάιντεν είναι ο αρχιστράτηγος». Τον μισό χρόνο, δεν ξέρει πού βρίσκεται και κάθε μέρα μας φέρνει πιο κοντά σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα. Η ψυχική του κατάρρευση θα κάνει τους ανθρώπους να πεθάνουν», έγραψε ο Τζάκσον στο Twitter.

Ο Ρόνι Τζάκσον, ο οποίος ήταν γιατρός στον Λευκό Οίκο κατά τις προεδρικές κυβερνήσεις του Μπαράκ Ομπάμα και του Ντόναλντ Τραμπ μέχρι το 2018, έχει επικρίνει στο παρελθόν την αμερικανική κυβέρνηση ότι δεν δημοσίευσε την αλήθεια για την ψυχική υγεία του Μπάιντεν, αναφέρει το Sputnik. Προηγουμένως, ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε έκθεση για την υγεία του προέδρου, η οποία ανέφερε ότι ο Μπάιντεν είναι «ένας υγιής και δυνατός 80χρονος που μπορεί να φέρει εις πέρας τα καθήκοντά του».

Ο Τζάκσον σχολίασε επίσης αυτή την αναφορά, δηλώνοντας ότι ήταν ένα «αστείο» και μια «συγκάλυψη». Τόνισε ότι ο Μπάιντεν, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ, δεν πέρασε σε γνωστικό τεστ και ότι «η ικανότητά του να σκέφτεται έχει εξαφανιστεί» και ότι δεν πρέπει να είναι στο αξίωμα.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το Κέντρο Αμερικανικών Πολιτικών Μελετών του Χάρβαρντ και την εταιρεία Harris, το 57% των Αμερικανών έχει αμφιβολίες για την ψυχική κατάσταση του Μπάιντεν, ενώ το 67% πιστεύει ότι είναι πολύ μεγάλος για να ηγηθεί της χώρας.

Οι εικασίες για την ψυχική υγεία του Μπάιντεν έχουν επίσης αυξηθεί μετά τις πολυάριθμες γκάφες του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement