Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Δολοφόνησε με 17 μαχαιριές τη γιαγιά του επειδή του έκανε παρατήρηση για την κάνναβη

Μία 69χρονη ιδιοκτήτρια εστιατορίου και εκατομμυριούχος δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο από τον εγγονό της, επειδή του έκανε παρατήρηση ότι κάπνιζε πολλή κάνναβη.

Η άγρια δολοφονία της Sue Addis είχε γίνει στην περιοχή Γουίθντιν στο Brighton της Βρετανίας το 2021 και η δίκη είναι σε εξέλιξη.

Η Sue Addis, που ήταν ιδιοκτήτρια ενός από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Βρετανίας είχε βρεθεί νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η νεκροψία – νεκτροτομή έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από 17 μαχαιριές, με τουλάχιστον δύο μαχαίρια στο στήθος και στον λαιμό.

Για την δολοφονία της Βρετανίδας κατηγορήθηκε ο 17χρονος τότε εγγονός της ο οποίος κάθεται πλέον στο εδώλιο του δικαστηρίου. Η δολοφονία διαπράχθηκε κατά την διάρκεια του τρίτου lockdown λόγω της πανδημίας, στις 7 Ιανουαρίου 2021.

Ο Pietro Addis είχε διαγνωστεί με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και του είχε συνταγογραφηθεί φαρμακευτική αγωγή.

Όμως είχε αρχίσει να καπνίζει κάνναβη και να παίρνει αντικαταθλιπτικά, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να χειροτερέψει. Άρχισε να κάνει κοπάνες από το κολέγιο, ενώ δεν πήγαινε να βοηθήσει στο οικογενειακό εστιατόριο.

Η Sue Addis είχε εκμυστηρευτεί σε φίλες της ότι ανησυχούσε όλο και περισσότερο για τη χρήση κάνναβης από τον εγγονό της, ενώ είχε επικοινωνήσει και με γιατρό για να ζητήσει βοήθεια.

«Καπνίζει συνέχεια κάνναβη. Υποφέρει από παράνοια. Εξακολουθεί να λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς το Elvanse (το φάρμακο του για την ΔΕΠΥ), αλλά με την κάνναβη έχει καταστεί αδύνατο να σκεφτεί λογικά. Θέλει να κάθεται στο δωμάτιό του όλη μέρα και αποδείχτηκε απέλπιδα η προσπάθεια να τον πείσουμε να ασχοληθεί με κάτι».

Η άτυχη γυναίκα έψαχνε κάποια κλινική για να τον πάει εκεί για νοσηλεία, αλλά τελικά δεν πρόλαβε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικές εμπειρίες αλλά και σκέψεις που τον συνόδευσαν σε διάφορα στάδια της ζωής του μοιράστηκε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ και την εκπομπή...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement