Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ραμζάν Καντίροφ: Νίκη είναι καταστρέψουμε τη συμμορία με αρχηγό τον Ζελένσκι – Απειλεί με επίθεση τη Γερμανία

Για την συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία μίλησε Τσετσένος ηγέτης και σύμμαχος του Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του προπαγανδιστικού προγράμματος «60 Minutes»..

«Η νίκη για εμένα είναι καταστρέψουμε τη συμμορία με αρχηγό τον Ζελένσκι που πυροβολεί στην περιοχή μας και σκοτώνει τους πολίτες μας. Ο πρώτος ένοχος είναι ο Ζελένσκι και εκείνοι που του έδωσαν την εντολή, η Δύση και η συμμορία του ΝΑΤΟ», είπε ακόμα και αναφέρθηκε στους στόχους της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Πρέπει να κάνουμε ένα πρόσθετο δημοψήφισμα στην Ουκρανία, να διεξάγουμε εκλογές, να εκλέξουμε πρόεδρο και να δημιουργήσουμε σχέσεις σαν συμμαχικά κράτη. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ρίξουμε μία μπουνιά στο πρόσωπο αυτών που ουρλιάζουν», είπε ακόμα. «Η Γερμανία που στέλνει τανκς, είτε θέλει είτε δεν θέλει ο Σολτς. Η Πολωνία που φωνάζει σαν κόκορας μέρα – νύχτα», συμπλήρωσε.

«Έχουν δώσει ό,τι έχουν και δεν έχουν. Πλέον ρωτάνε άλλα κράτη για όπλα και να τα παραδώσουν μέσω αυτών. Φοβούνται γιατί ξέρουν όλοι ότι θα αποτύχουν. Δεν θα πάρουν τις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας όπως ήθελαν.

Σήμερα πρέπει πρώτα να ρίξουμε ένα χαστούκι στο πρόσωπο αυτών των χωρών ώστε να ηρεμήσουν λίγο και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι πολιτικές διαδικασίες», είπε ακόμα ο Τσετσένος πολέμαρχος και κατέληξε πως στόχος πρέπει να είναι η κατάκτηση της Πολωνίας.

«Η απόσυρση των στρατευμάτων από εκεί (Ανατολική Γερμανία) ήταν λάθος. Οι Γερμανοί πρέπει να τιμωρηθούν ως προδότες και έτσι να καταλάβουν τη θέση τους. Πρέπει να επιστρέψουμε, είναι η περιοχή μας», υπογράμμισε ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement