Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ζευγάρι έκανε σεξ πάνω στην μπάρα ενός κλαμπ

Με φυλάκιση πλήρωσε την απόφασή του να κάνει σεξ σε… κοινή θέα σε ένα μπαρ στη Σεβαστούπολη.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη της Σεβαστούπολης το βράδυ της Δευτέρας, μόλις λίγες ώρες πριν ξεσπάσει μια σειρά εκρήξεων στην κοντινή αεροπορική βάση Saky.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο άνδρας δεν φοράει πουκάμισο ενώ κάνει σεξ με την ολόγυμνη μελαχρινή παρτενέρ του, η οποία κρατά μια μπάρα για να μην χάσει την ισορροπία της.

Στη συνέχεια, φαίνεται η μελαχρινή καλλονή, ανενόχλητη από τα «καρφωμένα» βλέμματα να σκύβει μπροστά στον… νταή και να του κάνει στοματικό έρωτα.

Όπως μεταδίδει η Newyorkpost, στη Ρωσία, το δημόσιο σεξ είναι έγκλημα που τιμωρείται με μικρό πρόστιμο και φυλάκιση έως και 15 ημέρες.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, η διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας για την πόλη της Σεβαστούπολης ανέφερε ότι προσδιόρισαν γρήγορα την ταυτότητα του άνδρα — ενός 32χρονου που εργάζεται στο μαγαζί.

Ενώ, ο άντρας βρίσκεται υπό κράτηση εδώ και 14 ημέρες η συμμετέχουσα παραμένει ελεύθερη, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει: «Ο εντοπισμός της δεύτερης συμμετέχουσας στο περιστατικό αναμένεται να εξακριβωθεί, έτσι ώστε να οδηγηθεί και αυτή στη δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης,...

Advertisement