Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ζευγάρι έκανε σεξ πάνω στην μπάρα ενός κλαμπ

Με φυλάκιση πλήρωσε την απόφασή του να κάνει σεξ σε… κοινή θέα σε ένα μπαρ στη Σεβαστούπολη.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη της Σεβαστούπολης το βράδυ της Δευτέρας, μόλις λίγες ώρες πριν ξεσπάσει μια σειρά εκρήξεων στην κοντινή αεροπορική βάση Saky.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο άνδρας δεν φοράει πουκάμισο ενώ κάνει σεξ με την ολόγυμνη μελαχρινή παρτενέρ του, η οποία κρατά μια μπάρα για να μην χάσει την ισορροπία της.

Στη συνέχεια, φαίνεται η μελαχρινή καλλονή, ανενόχλητη από τα «καρφωμένα» βλέμματα να σκύβει μπροστά στον… νταή και να του κάνει στοματικό έρωτα.

Όπως μεταδίδει η Newyorkpost, στη Ρωσία, το δημόσιο σεξ είναι έγκλημα που τιμωρείται με μικρό πρόστιμο και φυλάκιση έως και 15 ημέρες.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, η διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας για την πόλη της Σεβαστούπολης ανέφερε ότι προσδιόρισαν γρήγορα την ταυτότητα του άνδρα — ενός 32χρονου που εργάζεται στο μαγαζί.

Ενώ, ο άντρας βρίσκεται υπό κράτηση εδώ και 14 ημέρες η συμμετέχουσα παραμένει ελεύθερη, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει: «Ο εντοπισμός της δεύτερης συμμετέχουσας στο περιστατικό αναμένεται να εξακριβωθεί, έτσι ώστε να οδηγηθεί και αυτή στη δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement