Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στις ΗΠΑ: 38χρονη έκανε σεξ με ανήλικους μαθητές, με αντάλλαγμα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Μια μικρή πόλη του Τενεσί των ΗΠΑ βίωσε το απόλυτο σοκ,  όταν μια κάτοικος κατηγορήθηκε πως έκανε σεξ με τουλάχιστον εννέα μαθητές γυμνασίου, προσφέροντάς τους για αντάλλαγμα συσκευές ατμίσματος.

Η Μελίσα Μπλερ, 38 ετών, συνελήφθη την Τρίτη και αντιμετωπίζει για 18 κατηγορίες βιασμού, τέσσερις κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων μέσω της πορνείας, εκπόρνευση ανηλίκων και στέρηση προσωπικής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας McMinn, Τζο Γκάι, υπάρχουν τουλάχιστον εννέα μαθητές που αποτελούν επιβεβαιωμένα θύματα της 38χρονηβς. Τα περιστατικά συνέβησαν από την άνοιξη του 2020 έως τα τέλη του 2021.

Οι γονείς είπαν στο κανάλι WTVC ότι η Μπλερ επικοινώνησε με τους μαθητές, όλους μεταξύ 14 και 17 ετών, και τους πρόσφερε αντικείμενα όπως οι συσκευές ατμίσματος ως αντάλλαγμα για να κάνει σεξ μαζί τους. Οι αρχές είπαν ότι πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα θύματα.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την Μπλερ, όταν η σχολική περιφέρεια έλαβε μια ανώνυμη επιστολή, δήλωσαν αξιωματούχοι. Η γυναίκα δεν είναι δασκάλα ή υπάλληλος της περιφέρειας, αλλά συμμετείχε στην λέσχη ενισχυτικής διδασκαλίας του γυμνασίου McMinn Central, όπου δρούσε. Η Μπλερ έχει και η ίδια ένα παιδί, το οποίο πήρε μεταγραφή από το συγκεκριμένο σχολείο.

«Είμαστε συντετριμμένοι», είπε στο πρακτορείο μια μητέρα ενός θύματος της Μπλερ, η οποία ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πώς είναι να περνάς αυτό που περνάμε αυτή τη στιγμή. Νιώθουμε κάθε συναίσθημα που μπορείς να φανταστείς, χωρίς κανένα από αυτά να είναι ευχάριστο».

«Οι άνθρωποι επικεντρώνονται κυρίως στον δράστη», συνέχισε. «Δεν συνειδητοποιούν πώς καταστρέφεται μια οικογένεια. Πώς είναι οι οικογένειες στο σπίτι τους, όταν δεν ξέρουν  τι να κάνουν στη συνέχεια. Δεν έχω ιδέα πώς να προχωρήσω,  μετά από αυτό».

Η Μπλερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός φυλακής, με εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων. Πρόκειται να περάσει από δίκη στις 28 Φεβρουαρίου.

«Οι γονείς πρέπει να μιλήσουν στα παιδιά τους και να τους εξηγήσουν γιατί δεν είναι σωστό αυτό που συνέβη. Είναι πραγματικά πολύ λάθος», είπε σε τοπικό τηλεοπτικό η Christie Teague, κάτοικος της περιοχής.

«Θα ήμουν εξοργισμένη αν είχε συμβεί στα παιδιά μου», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement