Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Έφαγε τα αποφάγια του συγκάτοικού του, αρρώστησε και ακρωτηριάστηκε – Τι είπαν οι γιατροί

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για έναν νεαρό από την Μεγάλη Βρετανία η απόφαση να φάει τα αποφάγια που άφησε ο συγκάτοικός του καθώς λίγο αργότερα οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα πόδια του!

Η σπάνια περίπτωση ήρθε στη δημοσιότητα από το New England Journal of Medicine, με το όνομα του φοιτητή να μη δίνεται στη δημοσιότητα, αναφερόμενος μόνο ως «JC».

Ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τον συγκάτοικό του αργά και βρήκε σε ένα πιάτο κοτόπουλο με νουντλς, τα οποία είχαν μείνει από το προηγούμενο βράδυ. Χωρίς να ξέρει τι θα επακολουθούσε, ο JC τα έφαγε και ο εφιάλτης του κάπου εκεί ξεκίνησε.

Πέντε ώρες αργότερα ανέβασε πυρετό ενώ οι παλμοί του έφτασαν στους 166. Στο νοσοκομείο οι γιατροί τον μετέφεραν άμεσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας ωστόσο λίγο αργότερα παρουσίασε αλλαγή χρώματος στα κάτω άκρα, η οποία οφειλόταν σε βακτηριακή λοίμωξη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του τα ακρωτηριάσουν.

Δυστυχώς, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς παρουσίασε νεφρική ανεπάρκεια και θρόμβωση. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν πως όλα αυτά προκλήθηκαν από το βακτήριο Neisseria.

Άμεσα οι γιατροί χορήγησαν αντιβιoτικά, ο JC έζησε, ωστόσο οι γιατροί συνιστούν να μην καταναλώνεται το κοτόπουλο όταν μένει εκτός ψυγείο για αρκετές ώρες.

Δείτε το video με την ιατρική επεξήγηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement