Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για την… Χούλια την ώρα που ο λαός πεινάει και ο Ερντογάν …τραγουδάει

Τουρκία: Την ώρα που η τούρκικη λίρα καταρρέει και η ανησυχία για την οικονομία της χώρας ολόενα και εντείνει, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να «αραιώσουν» τα σύννεφα πάνω από την Τουρκία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια. Η δυστοπική αυτή εικόνα που παρουσιάζει η εφημερίδα, έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες που σημειώθηκαν στην γειτονική χώρα με τις τεράστιες ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για μια φθηνή φρατζόλα ψωμί μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hülya Avşar (@hulyavsr)


Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.

Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ  στην Αλεξανδρούπολη.

Η δε εφημερίδα Sabah μιλά για ένταση στα σύνορα, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε οπλαποθήκη των ΗΠΑ

Ποια είναι η Χούλια Αβσάρ

Η Χούλια Αβσάρ ηθοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και εστεμμένη σε διαγωνισμούς ομορφιάς είχε συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος θέλησε να επιστρατεύσει…τη δημοφιλία της για να ενισχύσει το προφίλ του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hülya Avşar (@hulyavsr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hülya Avşar (@hulyavsr)

 

Ο Ερντογάν έπιασε ξανά το μικρόφωνο

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με πολίτες με ειδικές ανάγκες στο πρόγραμμα «Μαζί ξεπεράσαμε τα εμπόδια» που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη. Απαντώντας στις ερωτήσεις των αθλητών με αναπηρία, ο Ερντογάν στη συνέχεια δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει.

Συνόδευσε τον Bager Çalışçı, ο οποίος έχει προβλήματα όρασης, στην μπαλάντα της Υεμένης. Βέβαια την ώρα που ο μέσος πολίτης δεν έχει να φάει, η κίνηση του Ερντογάν αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

EleftherosTypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement