Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

«Στοιχειωμένη» η έπαυλη του Χιου Χέφνερ λέει πρώην «κουνελάκι»

Το πρώην «κουνελάκι» του Playboy και σταρ του ριάλιτι «Girls Next Door», Μπρίτζετ Μαρκάρντ, ισχυρίζεται ότι το αχανές κτήμα του Χιου Χέφνερ, στο Χόλμπι Χιλς της Καλιφόρνια, είναι στοιχειωμένο.

 

«Υπάρχουν ιστορίες φαντασμάτων από εκείνο το αρχοντικό, που πάνε πίσω πολλές δεκαετίες», εξήγησε η Μαρκάρντ, 48 ετών, μιλώντας στο podcast παραφυσικών δραστηριοτήτων « Dark House» την Τετάρτη. «Είδα μια γυναίκα, εμφανίστηκε στην κρεβατοκάμαρά μου».

Η Μαρκάρντ, η οποία υπήρξε σύντροφος του Χέφνερ από το 2002 έως το 2009, ισχυρίζεται ότι το φάντασμα μιας πρώην υπαλλήλου της έπαυλης εμφανίστηκε κοντά στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της, κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής, «κοριτσίστικης» βραδιάς που η ίδια περνούσε με την αδελφή και την καλύτερη φίλη της.

«Η αδερφή μου, εγώ και η φίλη μου η Στέισι καθόμασταν όλες στο κρεβάτι μου. Μιλούσαμε, είχαμε από ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και η τηλεόραση ήταν ανοιχτή. Ξαφνικά, με την άκρη του ματιού μας, είδαμε μια γυναίκα να στέκεται στην ντουλάπα μου», εξομολογήθηκε το «κουνελάκι».

 

Αλλά, πριν η πρώην Playmate προλάβει να ρίξει μια καλή ματιά στην απρόσκλητη καλεσμένη της, η ασώματη φιγούρα είχε εξαφανιστεί. «Φυσικά όταν γύρισα να την κοιτάξω καταπρόσωπο, είχε φύγει», είπε με παράπονο.

«Είχε μαύρα, μακριά μαλλιά με κορδέλες και ήταν πολύ χλωμή και πολύ αδύνατη», περιγράφει η Μαρκάρντ. «Φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι που ήταν πολύ μεγάλο πάνω της και μαύρο τζιν με ξεθωριάσματα. Απλώς στεκόταν εκεί με κοιτούσε». Η Μαρκάρντ αρνήθηκε ότι φοβήθηκε και μάλιστα ισχυρίστηκε  ότι «αναγνώρισε» τη γυναίκα.

«Πριν ζήσω στην έπαυλη, με κάλεσαν να κάνω δοκιμαστικό για Playmate και γνώρισα αυτή τη γυναίκα, που ήταν γραμματέας στο αρχοντικό», μας εξηγεί. «Ήταν πολύ φιλική,  κάπως σαν τη “μαμά του σπιτιού”. Ήξερε  όλα τα κατοικίδια και γνώριζε όλα τα κορίτσια. Ήταν απλά καταπληκτική», θυμάται.

Ωστόσο, όταν η Μαρκάρντ επέστρεψε στο εμβληματικό συγκρότημα λίγα χρόνια αργότερα, έμαθε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει από καρκίνο.

«Είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή που στεκόταν εκεί», είπε. «Και νομίζω ότι ήρθε να δει τη νέα προσθήκη στην έπαυλη, το νέο κατοικίδιο που ήταν εκεί- το σκυλάκι μου, δηλαδή, που το’χα αγοράσει την ίδια μέρα».

Η Playmate συνέχισε να θυμάται άλλα απόκοσμα περιστατικά στο ακίνητο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως πόρτες που  χτυπούσαν ή  κλειδώνονταν μόνες τους και τα παράξενα συναισθήματα που ένιωθαν οι επισκέπτες, μπαίνοντας στα ενδότερα του αρχοντικού. Θυμήθηκε ακόμη και τον Χέφνερ να της λέει ότι η αρχική ιδιοκτήτρια του σπιτιού, «έπεσε, σπρώχτηκε ή πήδηξε» από το μπαλκόνι του σπιτιού και το πνεύμα της το στοιχειώνει ακόμα.

Σύμφωνα με την Μερκάρντ, η γυναίκα αυτή δεν είναι η μόνη ιδιοκτήτης του σπιτιού, που τριγυρνά ακόμη στην έπαυλη, καθώς και ο ίδιος ο Χιου Χέφνερ φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι του, μετά τον θάνατό του- κάτι που η ίδια το ξέρει, επειδή το είδε στον ύπνο της.

«Μια μέρα πριν πεθάνει ο Χιου, τον είδα στον ύπνο μου, να στέκεται μόνος του στην τεράστια έπαυλη. Κατέβαινε την κεντρική σκάλα, ενώ ακουγόταν μουσική του 1940. Με το χαρακτηριστικό του, κακαριστό γέλιο, με υποδέχτηκε και μου έκανε μια μεγάλη αγκαλιά. Μπορούσα να μυρίσω το πούρο και την κολόνια του, ήταν τόσο αληθινό».

Για την ίδια, η πνευματική αυτή συνάντηση με τον Χέφνερ ήταν ουσιαστικά ένας αποχαιρετισμός. «Ένιωσα ότι έτσι με αποχαιρετάει. Ήταν πολύ καλός», μας εκμυστηρεύεται.

ΠΗΓΗ: New York Post 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Ταχιάου στο Φράγμα «Κόρης Γεφυρι» θέλησε να τοποθετηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής...

Advertisement