Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Η στιγμή που οδηγός πάτησε γκάζι αντί για φρένο – Έξι τραυματίες

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή που ένας οδηγός στην Κίνα μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο με αποτέλεσμα να παρασύρει πεζούς και μοτοσικλετιστές τραυματίζοντας συνολικά έξι άτομα.

Το ατύχημα συνέβη στους δρόμους της πόλης Μιανζού στην κεντρική επαρχία Σιτσουάν της Κίνας με την κάμερα ασφαλείας του αυτοκινήτου να καταγράφει καρέ-καρέ το ατύχημα από το οποίο ευτυχώς κανείς δεν έχασε τη ζωή του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο οδηγός αντί να φρενάρει έχοντας μπροστά του δεκάδες πεζούς πατάει γκάζι με το πρώτο θύμα του να «εκτοξεύεται» στον αέρα πριν να χαθεί από τον φακό.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο διεμβολίζει έναν ποδηλάτη και αμέσως μετά έναν μοτοσικλετιστή πριν να χτυπήσει άλλη μια γυναίκα και δύο πεζούς μέχρι ο οδηγός να καταφέρει να ακινητοποιήσει το όχημά του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης δύο από τους έξι τραυματίες νοσηλεύτηκαν σε σοβαρή κατάσταση με άλλους δύο να χρειάζεται να παραμείνουν για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο και άλλους δύο να τραυματίζονται ελαφρύτερα.

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ο οδηγός του οχήματος ανέλαβε όλη την ευθύνη αποκαλύπτοντάς τους ότι το ατύχημα σημειώθηκε επειδή αντί για το φρένο πάτησε το γκάζι στα πετάλια του αυτοκινήτου του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

Advertisement