Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Το ΣΕΙΥΧ συνεχίζει τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου συνεχίζει τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους  πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου:

«Φεύγει τις επόμενες μέρες η πρώτη βοήθεια από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου μας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κατοίκους των χωριών Συκιάδας και Λαγκάδας και τον Αθλητικό Σύλλογο «ΕΝΩΣΗ». Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης:

  1. Τροφίμων μακριάς διάρκειας
  2. Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτί υγείας, μωρομάντιλα, αντισηπτικά, σερβιέτες κτλ)
  3. Σχολικά είδη

στο Εργατικό Κέντρο Χίου μέχρι 31 Αυγούστου τις ώρες  10:00-12:00 και  18:00 – 19:00

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6978250438

Παράλληλα δεν σταματάμε να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για μέτρα στήριξης στους πληγέντες. Άμεσα μέτρα στήριξης στους πληγέντες από τις πυρκαγιές απαιτούν πλήθος συνδικάτων και φορέων. Μέτρα όπως:

  • Αμεση καταγραφή των ζημιών και ουσιαστική στήριξη των πληγέντων, 100% αποζημίωση – Όχι στα μέτρα κοροϊδία της κυβέρνησης.
  • Εξασφάλιση ασφαλούς στέγασης, σίτισης, υγιεινής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όσους και όσο χρειάζεται.
  • Να μη λειτουργήσουν τα εργοστάσια και οι άλλοι χώροι δουλειάς που βρίσκονται στις πυρόπληκτες περιοχές μέχρι να διασφαλιστούν οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Καταβολή των μισθών των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς που έχουν ζημιές, καμία βλαπτική μεταβολή στη δουλειά τους.
  • Μέτρα για την αποφυγή νέων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές, με προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού για την επιτήρηση των δασικών εκτάσεων, εξοπλισμένου με όλα τα αναγκαία μέσα για άμεση επέμβαση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Automated Shift Assistant βασίζεται σε μια έξυπνη τεχνολογία με δύο ηλεκτρομηχανικούς ενεργοποιητές να αυτοματοποιούν τη λειτουργία του συμπλέκτη και την αλλαγή σχέσεων στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα – τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H κατασκευή μιας μονάδας συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης έχει ξεκινήσει, μαζί με έργα επέκτασης των χώρων κατασκευής αμαξωμάτων, συναρμολόγησης και logistics. Συνολικά 800 εκατομμύρια...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Cupra Formentor έρχεται με υψηλές φιλοδοξίες, βαδίζοντας στα χνάρια του επιτυχημένου προηγούμενου SUV. Το Cupra Formentor είναι το best seller της εταιρείας...

Advertisement