Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων απαντά στον κ. Βολίκα

Με τη σειρά του το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου δίνει τις δικές του απαντήσεις για τα ψέματα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, του κ. Βολίκα.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου:

«O κατήφορος της παράταξης ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ του ΕΚ Χίου φαίνεται να μην έχει πάτο. Με μπροστάρη και πάλι τον Αντιπρόεδρο του ΕΚ, κ. Βολίκα, συνεχίζουν τη βρώμικη δουλειά.

Εξαπολύουν χοντρά ψέματα και συκοφαντίες προς το Σωματείο μας, υπονοούμενα για τα οικονομικά του και ότι τάχα άφησε εργοδότες να ψηφίσουν.

Κρίνουν και πάλι εξ ιδίων τα αλλότρια όταν οι ίδιοι στοιχίζονται πίσω από τους εργοδοτικούς και κυβερνητικούς συνδικαλιστές της ηγεσίας της ΓΣΕΕ. Μονάχα η τελευταία δήλωση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χίου που χαιρέτισε (!!!) την «αύξηση» – φιάσκο των 13€/ μήνα της κυβέρνησης της ΝΔ, φτάνει για να δείξει τον πραγματικό τους ρόλο.

Δυστυχώς γι’ αυτούς οι εργαζόμενοι έχουν και μάτια και κρίση και μας γνωρίζουν. Βλέπουν ποιος ασχολείται με τα πραγματικά τους προβλήματα, τους αντιλαϊκούς νόμους για τους οποίους οι ίδιοι δεν βγάζουν άχνα όπως το ν/σ για την παιδεία ή για το νέο αντιασφαλιστικό νόμο, για να παρθούν μέτρα προστασίας για την πανδημία, για τον καύσωνα.

Όσο κι αν ενοχλούνται, ας το πάρουν απόφαση: “Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει”. Το Σωματείο μας, με τις ταξικές δυνάμεις στο τιμόνι  θα συνεχίζει χωρίς να φοβάται κυβερνήσεις, εργοδότες και συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες,  παρά τη δικαιολογημένη ταραχή τους. Αν δεν μπορούν να την κρύψουν, υπάρχει και το ξύδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement