Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Ο ήρωας αστυνομικός μιλάει στο xiakoslaos.gr για τη διάσωση της 19χρονης από το Λιμάνι

Για το περιστατικό που συνέβη κατα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο λιμάνι της Χίου, μίλησε αποκλειστικά στο xiakoslaos.gr ο ήρωας αστυνομικός που δίχως δεύτερη σκέψη βούτηξε στο λιμάνι για να σώσει τη 19χρονη κοπέλα.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στο xiakoslaos.gr ο Υπαρχιφύλακας Αντώνιος Ευαγγελινέλλης, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας και διερχόμενος από το ρεύμα του Τελωνείου προς το αεροδρόμιο, θαμώνες των νυχτερινών καταστημάτων επί της προκυμαίας, ενημέρωσαν ότι κάτι συμβαίνει στο Κόκκινο Φαναράκι, καθώς έβλεπαν αναμμένα αλάρμ μέσα στο λιμάνι.

«Αμέσως ήρθαμε στο σημείο, μαζί με το συνάδελφο μου. Ο συνάδελφος μου εντόπισε τους δύο νέους να προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το όχημα που είχε πέσει στην θάλασσα, κάνοντας τους ερωτήσεις για βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει κι άλλος επιβάτης στο αυτοκίνητο.», περιγράφει ο κ. Ευαγγελινέλλης.

Ο ίδιος αντιλαμβανόμενος ότι η 19χρονη κοπέλα χρειάζεται άμεσα βοήθεια, λειτούργησε αυθόρμητα και με αίσθημα αλτρουισμού, βούτηξε στο νερό για να οδηγήσει την νεαρή στη στεριά. Παράλληλα, στο σημείο έσπευσε και σκάφος του Λιμενικού Σώματος για τη διάσωση, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Ήταν πολύ τρομακτική στιγμή. Μέχρι και τελευταία στιγμή ανησυχούσαμε για το εάν υπάρχει και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο. Μόλις μας διαβεβαίωσαν ότι ήταν οι δυο τους, και καταλάβαμε ότι είναι καλά στην υγεία τους, μόνο τότε καθησυχαστήκαμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες που του μετέφερε και ο ίδιος ο οδηγός, φαίνεται ότι το ατυχές συμβάν οφείλεται πιθανόν σε βλάβη του χειρόφρενου.

Κλείνοντας, δήλωσε ότι παρόλο που έχει εργαστεί στην Αθήνα, όπου τα περιστατικά είναι πολλά και επικίνδυνα, αυτή ήταν η πρώτη φορά για τον ίδιο που χρειάστηκε να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τέτοιο συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement