Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 «ανοίγει» τις πόρτες του το Νέο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χίου, στις εγκαταστάσεις της παλιάς φαρμακαποθήκης στην Φάρκαινα, και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά.
Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου κ. Γιάννης Ρες, βρίσκονται στο τελευταίο 48ώρο πριν να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να υποδεχθούν τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου με ασφάλεια. Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει πραγματοποιηθεί ήδη όλη η μεταφορά των πραγμάτων από το παλιό κτίριο στο καινούργιο.
«Τη δεδομένη στιγμή το 12μελές εκπαιδευτικό προσωπικό ασχολείται με τις διευθετήσεις των τάξεων. Την Τετάρτη το πρωί θα υποδεχθούμε τους 30 μαθητές μας στο νέο κτίριο. Η μεταφορά έχει ολοκληρωθεί, δεν έχει μείνει τίποτα στο παλιό κτίριο», επισήμανε.
Κλείνοντας, σημείωσε ότι έχει διευθετηθεί και το κομμάτι της μεταφοράς των παιδιών από και προς το νέο σχολείο, τονίζοντας πως όλα έχουν δρομολογηθεί με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των παιδιών του Ειδικού Σχολείου Χίου.






















