Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Συλλυπητήριο ψήφισμα του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς “Χίοι εν Χορώ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομίας Χίοι Εν Χορώ, την Τριτη 21 Νοεμβρίου  και ώρα 7:00 μ.μ. ο Πρόεδρος μας κύριος Ιωάννης Δάφνος κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση μετά  στο άκουσμα τον αιφνίδιου θανάτου της προσφιλούς,  και αγαπητής   μας αείμνηστης Μαρίας Βουτσή. 

Η αείμνηστη Μαρία Βουτσή ήταν τακτικό μέλος του συλλόγου μας , και πολύ αγαπητό σε όλους.  Ο αδαμάντινος χαρακτήρας της , ο γλυκός της λόγος και η καλοσύνης της , την έκαναν συμπαθείς σε όλα τα μέλη του συλλόγου.  Αθόρυβη και ταπεινή προσέφερε τα μέγιστα με όποιο τρόπο μπορούσε . Συμμετείχε στις περισσότερες δράσεις του συλλόγου μας τα τελευταία 4 χρόνια  ανιδιοτελώς  μιας και η  αγάπη της για την παράδοση και τον παραδοσιακό χορό ήταν αδιαμφισβήτητη.  

 Η ξαφνική  απώλεια της δικής Μαρίας,  μας γέμισε θλίψη  όλα τα μέλη του συλλόγου μας , μιας και ήταν ένας άνθρωπος  ο οποίος στήριζε με την παρουσία και την συμμετοχή του όλες τις εκδηλώσεις μας , Αποτελούσε παράδειγμα ήθους και σεβασμού,  και στήριγμα για την οικογένεια τα παιδιά και τα εγγόνια της. Σαν μέλος του συλλόγου μας ήταν παρόν σε κάθε  σε κάθε διάβημα μας ,με υπομονή ,ανθρωπιά, καλοσύνη, ευγένια, και αγάπη αλλά και σε όλη την οικογένεια της. . 

Η απώλεια της  θλίβει όλα τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβούλιου και τα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια,  τόσο στην Μητέρα της ‘οσο και στα αδέρφια της , τα παιδιά και τα εγγόνια της . 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

 ” Χίοι Εν Χορώ” με το τέλος της συνεδρίασης αποφάσισε τα εξής:

– Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα 

– Να παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση όλο το Δ.Σ του συλλόγου μας  ώστε να συλλυπηθεί την οικογένεια και τους συγγενείς για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. 

– Να δοθεί  χρηματικό ποσό ως δωρεά εις μνήμη της εκλιπόντος για την κάλυψη των  αναγκών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Παναγίας Ευρετής.

– Να παραδοθεί το ψήφισμα αυτό στα μέλη της οικογένειας της

–  Να αναρτηθεί στα τοπικά μέσα Μαζικής ενημέρωσης 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement