Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

«Άρωμα Χίου»: Για ακόμη μία χρονιά η Χίος στην καρδιά της Αθήνας – Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχών στη δράση 

Για ακόμη μία χρονιά, η Χίος θα βρεθεί στην καρδιά της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος το χρονικό διάστημα 17 έως 21 Ιουνίου 2024.

Η δράση «Άρωμα Χίου» στο Σύνταγμα αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση ως προς τη στρατηγική προώθησης της Χίου, καθώς πραγματοποιείται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Ελλάδας, συνδυάζοντας τόσο την προβολή τοπικών προϊόντων, όσο και της Χίου ως προορισμό.

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου, κ. Παντελής Λεγάτος ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχών, καλώντας όλα τα μέλη να συμμετέχουν και να υποβάλουν υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής από 22 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη σελίδα της δράσης https://aromaxiou.gr/ ή να σταλούν με email στην κ. Βαλάντια Μιμίδη (Τηλ: 2271120736, e-mail: v.mimidi@chioschamber.gr).

«Για τις συμμετοχές στη δράση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενο «Άρωμα Χίου» θα προηγηθούν. Για τις νέες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, θα τηρηθεί χρονολογική σειρά υποβολής αίτησης», υπογράμμισε.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Χίου, μέσω αυτής της δράσης, διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο ως συνδετικός κρίκος των φορέων του νησιού (Περιφέρεια Β. Αιγαίου, Δήμος Χίου, Φορέας Τουρισμού), προάγοντας τη συνεργασία προς έναν κοινό σκοπό, που επιφέρει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο αποτέλεσμα με σημαντικό αποτύπωμα, τόσο στον τοπικό επιχειρηματικό ιστό, όσο και στην προβολή του νησιού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Η Ημέρα της Γης είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημασίας της προστασίας του περιβάλλοντος και πραγματοποιείται...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Κατά την ευλογημένη και κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, της Εβδομάδος των Παθών του Κυρίου μας, η οποία θα καταλήξει στο πανευφρόσυνο...

Advertisement