Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Απαγόρευση σταύθμευσης και κυκλοφορίας στην οδό Ρίτσου λόγω εργασιών

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Λιβάνειου 2ου Γυμνασίου Λυκείου Χίου», θα εκτελέσει εργασίες μεταφοράς Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στον αύλειο χώρο των σχολείων του 2ου Γυμνασίου Λυκείου Χίου. 

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ των οχημάτων και δίκυκλων και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ αυτών σε τμήμα της οδού των σχολείων, ήτοι:

1) Οδός Ρίτσου από τον αριθμό 14 έως τον αριθμό 18 (αδιέξοδο) την Παρασκευή  01/09/2023  που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες μεταφοράς ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος.  

Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να είναι πολύ προσεκτικοί.  

Επίσημαίνεται λοιπόν ότι τα επιβατικά οχήματα και μηχανάκια, που σταθμεύουν επί της οδού Ρίτσου από τον αριθμό 14 έως τον αριθμό 18 (αδιέξοδο) θα πρέπει να απομακρυνθούν και να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, για να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου. 

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που θα εκτελούνται οι εργασίες.  Επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης. 

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement