Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Γιαννούλου: «Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους – Συνεχίζουμε σταθερά, μπροστά, με τόλμη και αποφασιστικότητα»

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Καλλιόπης Γιαννούλου, υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στη Χίο για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών 2023.

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες είχε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο, κ. Καλλιόπη Γιαννούλου, που με την επιλογή τους της έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις εκλογές της 21 Μαΐου 2023.

«Μετά τη δημοσίευση των εκλογικών αποτελεσμάτων, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους», δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένη με το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο μετά τη γενική σταυροδοσία την κατέταξε 2η στη Χίο.

Όπως ανέφερε, θα συνεχίσει το έντονο ενδιαφέρον της για την πρόοδο της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών, καθώς και των κατοίκων τους, ενώ όσον αφορά το γενικό εκλογικό αποτέλεσμα υπογράμμισε ότι ήταν εξαιρετικά θετικό για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Οι πολίτες ψήφισαν με γνώμονα τη σταθερότητα, την αμυντική ισχύ και την οικονομική ανάπτυξη», τονίζοντας πως ο αγώνας μεταφέρεται για τις 25 Ιουνίου 2023, με την ΝΔ να διεκδικεί την αυτοδυναμία, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της πολιτικής της.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε πως ήρθε η ώρα για έναν εθνικό σχεδιασμό όσον αφορά το δημογραφικό της Ελλάδας: «Συνεχίζουμε σταθερά, μπροστά, με τόλμη και αποφασιστικότητα. Σας ευχαριστώ!», κατέληξε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

Advertisement