Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: ΚΚΕ – «Κονταροχτυπιούνται για τις έδρες για να συνεχίσουν από κοινού να ματώνουν το λαό»

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κονταροχτυπιούνται για τη 2η έδρα στο νησί. Δεν τους είδαμε όμως να κονταροχτυπιούνται για το τρίτο μνημόνιο ή τα οριζόμενα, για τα διάφορα προαπαιτούμενά του. Δεν κονταροχτυπιούνται στην ευρωβουλή που από κοινού ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν τα νέα πράσινα χαράτσια με πρόσχημα τη μείωση των ρύπων μέχρι το 2055!

Η ΝΔ θεωρεί επίτευγμα δικό της τη μείωση των μεταναστευτικών ροών, όμως είναι οι αγώνες μας που έδωσαν την αποστομωτική απάντηση, την ώρα που η ΝΔ αιματοκύλισε το νησί για να δημιουργήσει νέα φυλακή και δεν έχουν παραιτηθεί από αυτό το στόχο.

Αντιφάσκουν λοιπόν με τα όσα μιλάνε για τις μειώσεις των ροών.

Το ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να καρπωθεί τις δάφνες για το προσφυγικό, αλλά ο εταίρος του δημάρχου κ. Κύτελη στη Μυτιλήνη που είπε το ναι στη Βάστρια , είναι ο κ. Μαμάκος, που τώρα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και καμαρώνουν την υπερδομή φυλακή στο γειτονικό μας νησί.

Και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ!

Την ίδια τακτική ακολουθούν και οι τρεις τους μαζί με τα διάφορα “συμπληρώματά” τους στα υπόλοιπα μεγάλα ζητήματα : στα αντιλαϊκά μνημονιακά προαπαιτούμενα του ταμείου ανάκαμψης, την “πράσινη” φορολογία, τους πλειστηριασμούς σε όλα όσα από κοινού ψήφισαν και φτωχαίνουν το λαό, στη συμμετοχή της χώρας μας σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που γεννούν την προσφυγιά και τη φρίκη. Είναι δεσμευμένοι με τα συμφέροντα των λίγων γι’αυτό και είναι “μόνοι τους” απέναντι στο λαό.

Όλο και περισσότεροι τους έχουν πάρει χαμπάρι και μπορεί να κάνουν την έκπληξη, με την καρδιά τους και το μυαλό τους, με τη μόνη κερδισμένη ψήφο για τα συμφέροντά τους, την ψήφο στο ΚΚΕ, για να ανοίξει ο δρόμος της ελπίδας και της ανατροπής.

Ψηφίζοντας ΚΚΕ η ψήφος μένει στη θέση της και επενδύεται στον αγώνα ενάντια στην επόμενη από χέρι αντιλαϊκή κυβέρνηση για να είναι το αντίπαλο δέος ο λαός με ΚΚΕ ισχυρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement