Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: «Μία Ελπιδοφόρα Αρμονία»

Kατάμεστο το Ομήρειο το Σάββατο 13/5 στις 19:30μμ καταχειροκρότησε τα πολλά παιδιά της παιδικής και εφηβικής Χορωδίας ‘ Η ΑΡΜΟΝΙΑ’ που δικαίωσαν το όνομά τους ,και με το παραπάνω! Μια άρτια ενορχηστρωμένη εκδήλωση, η οποία στο Α’ μέρος είχε τις Χορωδίες του Ομίλου ενώ στο Β’ μέρος τους παραδοσιακούς χορούς  τους  σε σύμπραξη με του Δεσμού Φραγκομαχαλά, ηλικίας από 4 εώς 17 ετών!

Συγκίνηση και θαυμασμό προκάλεσαν τα 52 ταλαντούχα παιδιά που φάνηκε στον συντονισμό των κινήσεών τους ,στις μελωδικές αρμονίες τους  και στην  αστείρευτη ενέργειά τους η αυτοπεποίθησή τους  στην εκτέλεση από μνήμης των πολύ ωραίων και πρωτότυπων τραγουδιών που επέλεξε η Άξια Μαέστρος  και δασκάλα τους Βίνα Αμπανούδη.

Εξαιρετικά τους συνόδευσαν οι επαγγελματίες μουσικοί, Γιώργος Χωρεψιμάς στα πλήκτρα, Κατερίνα Κούτση στο ακορντεόν και Ανδρέας Ευωδιάς στα κρουστά που έδεσαν αρμονικά με τις χορωδίες!

Την επιμέλεια του ήχου είχε ο χοροδιδάσκαλος της ΑΡΜΟΝΙΑΣ, Σαράντος Κωστίδης, που τα παιδιά του με τις πλούσιες παραδοσιακές ενδυμασίες ξεσήκωσαν κατόπιν το κοινό με τους χορούς τους! 

 Για το τέλος υπήρχε και  έκπληξη – αφιέρωση του ‘ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΝΩ’ του Δ.Σχοινά σε όλες τις μητέρες που ξημέρωνε η γιορτή τους αλλά και ένα ωραίο βαλς από τον Πρόεδρο του Ομηρείου με την Πρόεδρο της ΑΡΜΟΝΙΑΣ!

Ο Χιακός Λαός θέλει να συγχαρεί όλους τους συντελεστές της αξιόλογης εκδήλωσης, η οποία προάγει τον πολιτισμό  και την καλλιτεχνική ποιότητα και έδωσε ρεσιτάλ ΑΡΜΟΝΙΑΣ αλλά και  πραγματικής Ελπίδας  για τον τόπο μας με όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement