Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Βασική προτεραιότητα της επόμενης τετραετίας οι πολλές και καλές δουλειές για νέους και νέες στη Χίο

Το Εργατικό Κέντρο Χίου επισκέφτηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιος Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης στην συνάντηση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης, παρουσίασε στον Πρόεδρο, κ. Κώστα Λίνα και σε εκπροσώπους των εργατικών σωματείων, τις δράσεις της Νέας Δημοκρατίας την τετραετία που πέρασε τονίζοντας πως αποτέλεσε προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Ο κ. Μηταράκης τόνισε πως είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο ζήτημα της ποιοτικής εργασίας για όλους και ειδικότερα για τους νέους και τις νέες της Χίου κάτι που αποτελεί δέσμευση για την επόμενη τετραετία.

Ακολουθεί δήλωση του κ. Νότη Μηταράκη:

«Επισκέφθηκα το Εργατικό Κέντρο της Χίου όπου συναντήθηκα με τον Πρόεδρο, κ. Κώστα Λίνα και εκπροσώπους των εργατικών σωματείων.

»Παρουσίασα τις σημαντικές δράσεις που προχώρησε η Νέα Δημοκρατία κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης από το 2019-2023 προκειμένου να στηρίξουμε σημαντικά τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους εργαζομένους. Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι ο κύριος εκφραστής των φιλεργατικών μεταρρυθμίσεων στην χώρα κάτι που απέδειξε εμπράκτως από το 2019.

»Άκουσα επίσης τους προβληματισμούς και συζητήσαμε για τους στόχους που έχουν τεθεί για την επόμενη τετραετία επισημαίνοντας πως βασική προτεραιότητα της ΝΔ, η οποία προχωρώντας στην υλοποίηση των «έργων της γενιάς μας» δημιουργεί βάσεις ανάπτυξης, είναι η δημιουργία πολλών και καλών θέσεων εργασίας στην Χίο. Στόχος μας οι νέοι και οι νέες να μείνουν στον τόπο τους. Αποτελεί δέσμευσή μας. Προχωράμε μπροστά, προχωράμε μαζί!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement