Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Το Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στην πλατεία Βουνακίου

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ασφαλισμένων στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), ΙΚΑ και λοιπών Ταμείων συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στην Πλατεία Βουνακίου.

Η ανακοίνωση του Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου:

Το Σωματείο μας καλεί όλους τους συνταξιούχους στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 11 το πρωί στην Πλατεία Βουνακίου, σε μια μαζική μαχητική συγκέντρωση, τιμή σε αυτούς που θυσιάστηκαν για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

Δίνουμε συνέχεια στους πολύμηνους αγώνες μας. Κομμάτι κι εμείς του Εργατικού Κινήματος της χώρας μας, που με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη με μαζικότητα και αποφασιστικότητα φώναζε « Δεν θυσιάζουμε τις ζωές μας για τα κέρδη τους ».

Ενώνουμε και πάλι τις φωνές μας με τους εργαζόμενους στην Γαλλία, την Βρετανία, την Γερμανία, την Πορτογαλία και σε δεκάδες άλλες χώρες, που εναντιώνονται με σκληρούς μαζικούς αγώνες στην εκμετάλλευση και στην αδικία.

Η πολιτική των Αστικών Κομμάτων που ακολουθήθηκε σε βάρος των Συνταξιούχων τις τελευταίες και μόνο δεκαετίες, αντιμετωπίστηκε με τους αγώνες που δώσαμε, για να περισώσουμε κατακτήσεις και να αποσπάσουμε νέα δικαιώματα. 

Δεν θα τους επιτρέψουμε να διαλύσουν τις ζωές μας. Είμαστε και θα είμαστε στον δρόμο του αγώνα διεκδικώντας ό,τι μας έχει αφαιρεθεί και ό,τι απαιτείται από τον πλούτο που έχομε παράξει, για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

ΟΛΟΙ – ΟΛΕΣ  ΤΗΝ 1Η ΤΟΥ ΜΑΗ 2023 ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Ford Kuga παραμένει η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων SUV και συγχρόνως η ιδανική...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

“Η δύναμη της Αναστάσεως, δύναμη συγχωρήσεως και αναγεννήσεως, διαλύει κάθε ανθρώπινο πανικό και διασκορπίζει κάθε ενδοιασμό”. Αυτό το νίζει μεταξύ αλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Bayon της Hyundai διαθέτει αιχμηρή και ξεχωριστή σχεδίαση, σε έναν τύπο αμαξώματος crossover/SUV που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ευρώπη. Ένας διακοσμητικός...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” με τον Δημήτρη Γιατζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη, χαρίζοντας στους...

Advertisement