Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: «Μικρά Ασία – 100 χρόνια μνήμης» – Ευχαριστήριο «Ωδείου Αιγέας» για τη στήριξη του κόσμου

Στον απόηχο της μεγάλης μας διπλής συναυλίας και αφού έχει ηρεμήσει  λίγο η τεράστια ένταση και η ευθύνη της Παρασκευής 24 Μαρτίου, όλοι εμείς, η  μουσική οικογένεια του Ωδείου Αιγέας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους  εσάς, που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βοηθήσατε να πραγματοποιηθεί η  παράσταση μας, «Μικρά Ασία – 100 χρόνια μνήμης» στο Ομήρειο Πνευματικό  Κέντρο Δήμου Χίου.  

Καταρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας, στα 1000 άτομα που μας τιμήσατε με την  παρουσία σας, το ζεστό σας χειροκρότημα, αλλά και την υπομονή σας, για να  προμηθευτείτε τα δελτία εισόδου των δύο παραστάσεων. Η ευγνωμοσύνη μας  μεγαλώνει για τους πολλούς συμπολίτες μας που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν  δελτία εισόδου ούτε για την έκτακτη απογευματινή παράσταση. Ευελπιστούμε, όμως,  ότι η συναυλία μας θα επαναληφθεί σύντομα σε μεγαλύτερο χώρο, ώστε να την  παρακολουθήσουν όλοι.  

Ευχαριστούμε τον σπουδαίο κο Παντελή Θαλασσινό που, με το ταλέντο του και  την εξαίρετη φωνή του, έντυσε κάποια από τα τραγούδια μας.  

Σπουδαία, όμως, ήταν και η σύμπραξη του Ωδείου μας με τη Χορωδία Χίου  που, μαζί με την εξαίρετη μαέστρο της, κα Φαίδρα Γιαννέλου, μας τίμησαν με την  συμμετοχή τους.  

Ευχαριστούμε, την φιλόλογο κα Κωνσταντίνα Νεοφωτίστου για την υπέροχη,  λεπτομερή και τεκμηριωμένη εργασία της πάνω στο οπτικοακουστικό υλικό της  παράστασης, τις ατελείωτες ώρες που μας αφιέρωσε, αλλά και την εξαιρετική αφήγησή  της.  

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, οφείλουμε και στην κα Νίτσα Κλούβα για την  σκηνοθετική της επιμέλεια, στον κο Σωκράτη Γανιάρη για τη συμμετοχή του στα  ντραμς και τα κρουστά, στον κο Αλέκο Τέττερη για την φιλική του συμμετοχή στο  ακορντεόν, στους δύο ηχολήπτες μας, κο Γιώργο Καρυώτη και κο Ευτυχή Γιαννακούρα,  αλλά και στον κο Σαράντο Κωστίδη για την διάθεση των ηχητικών μηχανημάτων και  φυσικά στον υπεύθυνο φωτισμού της παράστασης κο Θεόδωρο Αργυρούδη.  

Αξέχαστο θα μας μείνει το εγκάρδιο και ασταμάτητο χειροκρότημα του κοινού  και των δύο παραστάσεων που τις αφιερώσαμε στον συνάδελφο, μουσικό και καθηγητή  του ωδείου μας, Μιχάλη Βούκουνα, που έφυγε πριν λίγες μέρες από κοντά μας. Όλοι,  τη βραδιά των παραστάσεων, νιώθαμε ότι η παρουσία του μας συνόδευε και ότι  εκείνος ήταν μαζί μας.  

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Χίου, κο Σταμάτη  Κάρματζη, που πίστεψε σε μας και την παράστασή μας, στον πολιτιστικό και οικονομικό  φορέα του Δήμου Χίου αλλά και στη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Ομηρείου,  γιατί χωρίς τη συνδρομή τους δε θα είχαν πραγματοποιηθεί οι δύο συγκινητικές αυτές  συναυλίες που άγγιξαν τόσο εμάς τους συντελεστές όσο και τον κόσμο που τις  παρακολούθησε.  

Από το Ωδείο Αιγέας, οι συντελεστές της παράστασης.  

Μαρία Καλαγκιά (Διευθύντρια του Ωδείου Αιγέας)  

Φώτης Πέζος,  

Γιώργος Φαραντάκης,  

Βασιλική Λυμπέρη,  

Πέτρος Τζιώτης,  

Θέμης Σαλασίδης,  

Αντώνης Τουλιδάκης,  

Αλέξανδρος Μισετζής,  

Γιώργος Μισετζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ιδρύθηκε το 1958 και είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, με κύρια έμφαση στους τομείς της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην άκρως ανταγωνιστική και συναρπαστική κατηγορία “Sports Bikes”, η BMW M 1000 RR παραμένει κυρίαρχος για τέταρτη συνεχή χρονιά. Με έναν μοναδικό συνδυασμό σπορ...

Advertisement