Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης Χίου «Κοραής» – Πρόεδρος ο Παύλος Καλογερακης

Συγκροτήθηκε με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Χίου «ΚΟΡΑΗΣ».

Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών έχει ως ακολούθως:

1. Παύλο Καλογεράκη του Πέτρου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ελευθέριο Μπλάτζιο του Αστερίου, δικηγόρο.

2. Καλλιόπη Κάρμαντζη του Σταματίου, δικηγόρο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ειρήνη Παρθενίδου του Χρυσοσθένη, ιδιωτικό υπάλληλο.

3. Αιμιλιανό Ευαγγελινό του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικό, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Τσούχλη του Παντελή, ελεύθερη επαγγελματία.

4. Ιωάννη Μανάρα του Ιωακείμ, εκπαιδευτικό, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αγγελική Γαϊσίδη του Ιωάννη, πολιτικό μηχανικό.

5. Νικόλαο Ξυλά του Γεωργίου, εκπρόσωπο του Δήμου Χίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Ανδρεάδη του Δημητρίου, εκπρόσωπο του Δήμου Χίου.

Β. Ορίζουμε ως Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου τον Παύλο Καλογεράκη του Πέτρου και ως Αντιπρόεδρο την Καλλιόπη Κάρμαντζη του Σταματίου.

Με τη σειρά του ο νέος Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Χίου «Κοραής», κ. Παύλος Καλογεράκης, εξέφρασε  στα τοπικά μέσα την πρόθεση του να συνεργαστεί εξίσου καλά με όλα και τα νέα και προηγούμενα μέλη, αλλά και με όλους όσους θέλουν να προσφέρουν για τον τόπο της Χίου.

«Δεν το επιδίωξα και δεν το περίμενα. Μου έγινε η πρόταση και το θεώρησα μεγάλη τιμή. Ως προς τα μέλη εκτιμώ και τιμώ όλους.Όλοι έχουν την ικανότητα να προσφέρουν αρκεί να βρεις το στοιχείο που διαθέτει ο καθένας προκειμένου να αναδειχτούν οι ικανότητες τους. Είμαι σε θέση να τους ακούσω όλους και να δεχτώ κριτικές. Το Εφορευτικό Συμβούλιο δεν αποκλείει άτομα, ούτε προτάσεις», δήλωσε ο κ. Καλογεράκης τονίζοντας πως το Εφορευτικό Συμβούλιου οφείλει να έχει οργανωτικές υποχρεώσεις, αλλά και ικανότητες-στόχους management

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement