Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Μέτρα τάξης κατά τον Εορτασμό των Θεοφανείων στον Κεντρικό Λιμένα Χίου

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης α.α έχοντας υπόψη:

α) Το άρθρο 295 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Χίου (ΦΕΚ 486 Β ́/23-05-1986) β) Την αριθμ.πρωτ.:2132.25-15/48209/2016/06-06-2016 Δ/γή ΥΝΑΝΠ/ΔΛΑ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Για την Παρασκευή 06/01/2023, από ώρα 10:30 έως και 11:30 στο πλαίσιο εορτασμού των Θεοφανείων η παραλιακή
οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου θα παραμείνει κλειστή. Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων και δικύκλων από την οδό Κλεάρχου Νενητούση ( ύψος ΝΟΧ) έως και το ύψος της οδού Κανάρη(Λεωφόρος Αιγαίου) και αντιστρόφως με σκοπό την ασφάλεια του αυξημένου αριθμού πολιτών.
2. Το προαναφερθέν στην παρ.1 χρονικό διάστημα απαγορεύεται η είσοδος από την οδό Κουντουριώτη στη Λ. Αιγαίου και η είσοδος των οχημάτων στην παραλιακή ζώνη από όλες τις καθέτους των οδών Ροδοκανάκη και Λιβανού. Θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης της κυκλοφορίας με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας προς μια κατεύθυνση, οι οποίες θα τοποθετούνται σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.
3. Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος κλπ κατά τις ώρες μονοδρόμησης της παραλιακής οδού.
4. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου/Τμήμα τροχαίας Χίου παρακαλείται όπως συνδράμει ,όπου αυτό απαιτηθεί, στην εκτροπή των οχημάτων καθώς και στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας .
5. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, μπορεί να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν.
6. Τοπικά Μ.Μ.Ε που κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούνται όπως συνδράμουν στην προβολή του θέματος και στην ενημέρωση του κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement