Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: ΕΣΠΕΕΧΙ – Οκτώβριος μήνας πρόληψης καρκίνου του Μαστού – Προσφορά σε όλους τους στρατιωτικούς

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη συχνότερη μορφή καρκίνου των γυναικών και είναι η 2η αιτία θανάτου των γυναικών από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα παγκοσμίως. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας 4.500 γυναίκες εμφανίζουν κακοήθεια στο μαστό.

Ωστόσο, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου σε αρχικό στάδιο οδηγεί σε ποσοστά ίασης που φτάνουν το 95-97%. Καθίσταται λοιπόν μείζονος σημασίας η προσπάθεια για έγκαιρη διάγνωση. Στη προσπάθεια αυτή, σημαντικότερο παράγοντα αποτελεί η ευαισθητοποίηση των γυναικών για προληπτικό έλεγχο.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού ενώ η 25η Οκτωβρίου ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. 

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου κατόπιν συνεννοήσεως με την Διεύθυνση του Διαγνωστικού εργαστηρίου ¨Μαγνητικής Τομογραφία Χίου¨ εξασφάλισε ένα ελκυστικά προνομιακό πακέτο (υπέρηχο – μαστογραφία) ώστε να αποτελέσει και κίνητρο για τις γυναίκες συναδέλφους αλλά και για τις συζύγους συναδέλφων για να εξεταστούν διότι  Η πρόληψη είναι το κλειδί!!!

H προσφορά απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες συναδέλφους αλλά και για τις συζύγους συναδέλφων ανεξάρτητα εάν είναι μέλη, διότι στην Υγεία δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.  

Για τις συναδέλφους η εξέταση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και με την επίδειξη του στρατιωτικού βιβλιαρίου.

Για τις συζύγους συναδέλφων η εξέταση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και με την επίδειξη του στρατιωτικού βιβλιαρίου του συζύγου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διαγνωστικό εργαστήριο ¨Μαγνητικής Τομογραφία Χίου¨
Τηλ. +30 22710 81981         e-mail: info@magnitiki-chiou.gr
Διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 38, Φάρκαινα, 82100 Χίος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement