Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ στο Χιώτικo supermaret «XAΡΑ»

Το δικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ στο Χιώτικo supermaret «XAΡΑ». Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Aξιότιμοι κύριοι Νίκο και Πέτρο Γιαννούμη

Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι τα super- market « XAΡΑ» πωλήθηκαν σε ιδιοκτήτες μη Χιώτες και η μόνη Χιώτικη επιχείρηση που γνωρίσαμε για πάνω από 40 χρόνια  έπαψε να υπάρχει!!

Η σχέση του Χιώτικου κοινού με ταSUPER-MARKET XAΡΑ, είχε προσωπικό χαρακτήρα, δεν ήταν απρόσωπη. Οι κ. Πέτρος και Νίκος Γιαννούμης ήταν πάντα παρόντες και πάντα ανταποκρίνονταν στα αιτήματα και στα παράπονα των πελατών τους, τους οποίους αντιμετώπιζαν με σεβασμό και υπομονή.

Ιδιαίτερη φροντίδα εξάλλου είχαν προσφέρει στους κοινωνικούς φορείς και στα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία, με παροχές και δωρεές στα είδη που κάθε φορά ζητούσαμε, είτε για εκδηλώσεις, είτε για στήριξη των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας, στους καιρούς της μακρόχρονης κρίσης που ακόμα περνάμε.

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ οφείλει ένα μεγάλο και εγκάρδιο ΔΗΜΟΣΙΟ ευχαριστώ στα αδέλφια Γιαννούμη, οι οποίοι υπήρξαν ένας από τους μεγάλους και διαχρονικούς υποστηρικτές μας!

Ελπίζουμε την ίδια πολιτική να συνεχίσουν και οι νέοι ιδιοκτήτες και να συνεχίσουν να στηρίζουν τα σωματεία που προσφέρουν υπηρεσίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι τα άτομα με αναπηρία. Την πολιτική αυτή άλλωστε έχουν όλες οι επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει την « Εταιρική  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ», προκειμένου η επιτυχία τους να στηρίζεται στην κοινωνική αποδοχή.

Ευχόμαστε στον κ. Νίκο και στον κ. Πέτρο Καλή Ξεκούραση, μετά από 40 χρόνια σκληρής δουλειάς!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement