Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Τα παιδιά της Χίου έγιναν οι «Ήρωες της Digea»

Άνθρωποι της Digea επισκέφθηκαν σχολεία και ιδρύματα της Χίου με σκοπό την στήριξη τους, έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα παιδιά. Βιβλία, μουσικά όργανα, ηλεκτρονικά και χρηστικά είδη για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ήταν κάποια από τα δώρα που προσέφεραν στο κάθε παιδί.

Στα πλαίσια του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι «Ήρωες της Digea», με την παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Στρατή Λιαρέλλη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Νίκου Μαστοράκη και εκπροσώπων της Digea, επισκέφθηκαν το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Χίου. Η δράση συνεχίστηκε στο Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Χίου και στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου. Το ημερήσιο πρόγραμμα στη Χίο θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου – Αιγαίου το απόγευμα της Δευτέρας 30/5.

Την δράση στήριξαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και των τοπικών αρχών. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους ήταν ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, κ. Γιώργος Πατεριμός, ο Προέδρος των Σχολικών Επιτροπών, κ. Κωνσταντίνος – Βίκτωρ Χατζησταμάτης, καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, κ.  Αιμιλιανός Ευαγγελινός.

Γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν θερμά τη δράση, ενώ παράλληλα με πολλή αγάπη και μεράκι ακολούθησαν τραγούδια, ζωγραφιές και χειροτεχνίες. Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι «Ήρωες της Digea» κατάφερε για ακόμα μία φορά να μοιράσει πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών της Χίου, επιτελώντας το έργο της με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του σε ζητήματα κοινωνικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

«Η αγάπη, η ελπίδα, η προσπάθεια, η δύναμη ψυχής που συναντήσαμε από γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά, είναι ένα συναίσθημα που κάποιος δεν το ξανά ζει. Ένα συναίσθημα που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα γιατί σαν άνθρωπος δεν μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το κάτι παραπάνω. Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο για τη δύναμη ψυχής των παιδιών», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Digea, κ.  Στρατής Λιαρέλλης με την ευχή ότι σε σύντομο χρόνο θα εκπληρωθεί το όνειρο παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών, ένα μεγάλο και πολύτιμο όνειρο, αυτό της κατασκευής ενός σύγχρονου εκπαιδευτήριου με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις.

Με τη σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νίκος Μαστοράκης, αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλεία που γίνεται από φορείς, καθηγητές για τα παιδιά στα συγκεκριμένα σχολεία: «Έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε το ταξίδι μας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, καθώς δίνει χαρά, βοήθεια σε όλα τα παιδιά που έχουν  ανάγκη», σημείωσε.

Το παρών του έδωσε κι ο Διευθυντής της Αστυνομίας Χίου, κ. Γιώργος Κεβόπουλος, τονίζοντας πως η δράση της Digea αποτελεί αξιέπαινη προσπάθεια: «Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να γίνονται πρότυπο μίμησης και για άλλους οργανισμούς και φορείς. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά. Μας έδωσαν δύναμη, φεύγουμε πιο δυνατοί, γεμάτοι αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον», κατέληξε.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Advertisement