Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Σταθερά πάνω από 200.000 μοναδικούς χρήστες το xiakoslaos.gr!

Παραμένουμε πρώτοι και σας ευχαριστούμε…

Το xiakoslaos.gr συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον κόσμο της διαδικτυακής ενημέρωσης και οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε εσάς, τους αναγνώστες του που το έχετε καταστήσει το πρώτο σε επισκεψιμότητα σάιτ με βάση την Χίο.

Ο μήνας που πέρασε, ο Απρίλιος, ήταν ακόμη ένας μήνας σκληρής δουλειάς για την ομάδα της διαδικτυακής έκδοσης του Χιακού Λαού αλλά και θετικών αποτελεσμάτων, κάτι που αποτελεί για εμάς την καλύτερη ανταμοιβή για να συνεχίσουμε τον «αγώνα» της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο, το xiakoslaos.gr επισκέφτηκαν 206.052 μοναδικοί χρήστες (ΙΡ) σηματοδοτώντας τον δεύτερο συνεχόμενο μήνα που η ιστοσελίδα μας ξεπερνά το φράγμα των 200.000 χρηστών! Τον ίδιον μήνα το xiakoslaos.grδέχθηκε 218.402 επισκέψεις με τα άρθρα που δημοσιεύσαμε να διαβάζονται συνολικά 440.939 φορές!

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1

Τα νούμερα αυτά, όχι μόνο δεν είναι τυχαία, αλλά αποδεικνύουν πως η σκληρή δουλειά που έχει ξεκινήσει στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού με τον επανασχεδιασμό του xiakoslaos.gr μόνο πυροτέχνημα δεν ήταν. Το xiakoslaos.gr διαγράφει μία συνεπή και υγιή ανοδική πορεία.

Όπως φαίνεται και στο διάγραμμα από τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics τον τελευταίο χρόνο το xiakoslaos.gr σημειώνει απανωτές επιτυχίες κάθε μήνα προσπαθώντας για το καλύτερο.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2

Το xiakoslaos.gr καλύπτει όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την Χίο, την υπόλοιπη Ελλάδα και όλο τον κόσμο αυξάνοντας σημαντικά την δυναμική του και πετυχαίνοντας να κατακτήσει την κορυφή στη Χίο.

Ο στόχος μας παραμένει ίδιος: Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας να ενημερώνεται έγκυρα και σφαιρικά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε βλέποντας τις απαιτήσεις σας και ακούγοντας τις επιθυμίες σας με σκοπό να βελτιωνόμαστε.

Σας ευχαριστούμε!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ιδρύθηκε το 1958 και είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, με κύρια έμφαση στους τομείς της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΕΛΛΑΔΑ

Η επανάσταση του 1821, αποτελεί προϊόν μιας μακράς πορείας των πολλών και διαφορετικών δυνάμεων, κινήσεων, του Ελληνισμού προς μία επαναστατική πορεία. Για τα κεντρικά...

Advertisement