Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Η μαστίχα ενώνει… και φέρνει κοντά το mastihashop με τον Αντώνη Σελέκο

Η Μαστίχα Χίου ενώνει… και φέρνει κοντά το  mastihashop με τον Αντώνη Σελέκο, ταλαντούχο pastry chef του funky gourmet και τώρα δημιουργό του Antonis Selekos conceptual desserts, με πολυετή εμπειρία στο funky gourmet και όχι μόνο. Από αυτήν την συνεργασία δημιουργείται κάτι ιδιαίτερο και εξαιρετικό: ένα panettone με Μαστίχα και Μανταρίνι!! H μοναδικότητα της γεύσης και του αρώματος της Μαστίχας, διαχέεται και διαπερνά τη βελούδινη και αφράτη σύνθεση του panettone, ένας γευστικός συνδυασμός που δεν έχει ξαναγίνει με αποκλειστικό δημιουργό  τον Αντώνη Σελέκο! Η διαχείριση της Μαστίχας ως συστατικό,  αλλά και η δημιουργία ενός χειροποίητου panettone, έχουν έναν βαθμό δυσκολίας που στα χέρια του ταλαντούχου pastry chef, βρίσκουν απόλυτη ισορροπία. 

Από την Μεγάλη Εβδομάδα, θα μπορείτε να γευτείτε αυτό το πρωτότυπο, φρέσκο και χειροποίητο panettone, αποκλειστικά στα καταστήματα  mastihashop, στο Σύνταγμα (Πανεπιστημίου 6 & Κριεζώτου) και στη Χίο (Λεωφόρος Αιγαίου 36) . Το γλύκισμα αυτό διατηρεί αναλλοίωτη την γεύση και την φρεσκάδα του για τουλάχιστον 15 μέρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

Advertisement