Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Κλειστός ο δρόμος της παραλιακής οδού την Κυριακή 13 Μαρτίου

Ο  Κεντρικός Λιμενάρχης Χίου έχοντας υπόψη: το άρθρο 295 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Χίου (ΦΕΚ 486 Β΄/23-05-1986), την  αριθμ.πρωτ.:2132.25-15/48209/2016/06-06-2016 Δ/γή ΥΝΑΝΠ/ΔΛΑ και το πρόγραμμα αγώνα όπως έχει υποβληθεί στην Υπηρεσία μας από τη διοργανώτρια αρχή «Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου», αποφασίζει: 

  1. Όπως για την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 από ώρα 11:30 ως 13:00, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από την πύλη του Ναυτικού Ομίλου Χίου (οδός Κόκκαλη) ως το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου (οδός Νεωρείων), θα παραμείνει κλειστό, με σκοπό την ασφαλή χρήση από τους συμμετέχοντες στον 6ο Αγώνα Chios Women’s Run.
  2. Σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ κατά τις συγκεκριμένες προαναφερθείσες ώρες.
  3. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, μπορεί να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν.
  4. Η Διεύθυνση Αστυνομίας  Χίου/Τμήμα Τροχαίας Χίου παρακαλείται όπως συνδράμει, όπου αυτό απαιτηθεί, στην εκτροπή των οχημάτων καθώς και  στην  αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. 
  5. Τοπικά Μ.Μ.Ε. που κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούνται όπως συνδράμουν στην προβολή του θέματος και στην ενημέρωση του κοινού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement