Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Revoil, κ. Θεοτοκάς, μιλάει στο xiakoslaos.gr για τη νέα της καμπάνια με έδρα τη Χίο

Συνέντευξη: Ραφαέλα Βατάκη 

Στο xiakoslaos.gr μίλησε ο Εμπορικός Διευθυντής της Revoil, κ. Θεοτοκάς, για τη νέα καμπάνια που ετοιμάζεται να έρθει στα πρατήρια της στη Χίο και η οποία θα τεθεί σε λειτουργία από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021.

Όπως δήλωσε, η Revoil για ακόμα μία φορά πρωτοτυπεί και πιστή στην παράδοσή της ετοιμάζει μία ευχάριστη έκπληξη για τους Χιώτες οδηγούς. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 22/11 ξεκινούν οι καθημερινές κληρώσεις δωροεπιταγώνκαυσίμων στα πρατήρια Revoil της Χίου! 

«Ξεκινάει ένα καινούργιο πρόγραμμα της Revoil, το οποίο θα επιβραβεύει τους πελάτες μας», αναφέρει.

Πως θα γίνεται αυτό; Για να πάρεις κι εσύ μέρος, θα πρέπει να επισκεφθείς ένα πρατήριο Revoil του νησιού, παίρνοντας εντελώς δωρεάν τη νέα κάρτα Winclub. Αφού την ενεργοποιήσετε, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο που δίνεται μαζί, ο καθένας έπειτα από κάθε αγορά καυσίμων θα μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση, όπου κάθε μέρα 10 τυχεροί θα κερδίζουν δωροεπιταγές καυσίμων.

Φυσικά, ο κ. Θεοτοκάς επεσήμανε ότι οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί ο πελάτης μπορεί να ζητήσει και από τους ίδιους τους υπαλλήλους της Revoil, οι οποίοι θα τον εξυπηρετήσουν με μεγάλη χαρά.

«Να είστε έτοιμοι ούτως ώστε από Δευτέρα 22/11 που θα αρχίσουν οι μεγάλες κληρώσεις να ζητήσετε την κάρτα “Revoil Winclub”. Κάθε μέρα η νέα κάρτα χαρίζει 10 δωροεπιταγές καυσίμων αξίας 10€», επισημαίνει

Ταυτόχρονα, κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς στις αγορές σου, μπαίνεις και στη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση για να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που στις 24 Δεκεμβρίου θα κερδίσουν δωροεπιταγή 100€ για το γιορτινό τραπέζι.

«Δηλαδή ακόμα κι αυτοί που δεν κέρδισαν θα έχουν την ευκαιρία να μπαίνουν στον κουμπαρά του λογισμικού, ώστε να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνεται πάντα στο τέλος κάθε μήνα με δώρα υψηλής αξίας», συμπληρώνοντας ότι αυτή η δράση θα εμπλουτίζεται συνεχώς και ήρθε στο νησί της Χίου για να μείνει μόνιμα.

Κλείνοντας, ο κ. Θεοτοκάς τόνισε ότι αργότερα η παραπάνω δράση ίσως γίνει πανελλαδική. «Ο λόγος που επιλέξαμε τη Χίο είναι διότι η Revoil ξεκίνησε από εδώ. Η αμοιβαία σχέσης εμπιστοσύνης υπάρχει εδώ και δεκάδες χρόνια. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την δράση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία», καταλήγοντας ότι η συγκεκριμένη κάρτα δεν λειτουργεί με το να χρειάζεται να μαζεύεις πόντους, καθώς ούτε να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να εξαργυρώσεις τη δωροεπιταγή που κέρδισες.

Η δράση αυτή στηρίζεται στη λειτουργία του «Εδώ και Τώρα». Οι κάρτες Winclub είναι ήδη διαθέσιμες στα πρατήρια REVOIL του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.winclub.gr ήένα πρατήριο REVOIL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement