Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΧΙΟΣ

Χίος: Eπεισόδια ανηλίκων στο Βαρβάσι

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του xiakoslaos.gr ξυλοδαρμός σημειώθηκε σήμερα στις 20:00 εις βάρος ανηλίκου από μια παρέα αγοριών, ανηλίκων και αυτοί.

Μια πολίτης της Χίου, καθώς περνούσε με το αυτοκίνητο την Οδό Κρήνης στο Βαρβάσι είδε μία παρέα ανηλίκων, που αποτελούνταν τουλάχιστον από 4 άτομα, να δέρνουν ένα ανήλικο αγόρι, ακινητοποιώντας το μην μπορώντας να αντιδράσει.

Συγκεκριμένα, το είχαν ρίξει στο έδαφος και το κλωτσούσαν παντού. Η πολίτης το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να σταματήσει το συμβάν αυτό, με τους ανήλικους δράστες φυσικά να το βάζουν στα πόδια.

Η ίδια πάλι πλησίασε το ανήλικο παιδί, ρωτώντας το αν είναι καλά και αν θέλει να το πάει σπίτι του. Το παιδί πονούσε την κοιλιά του και της είπε ότι δεν τους γνώριζε και ότι του πήραν 15€. Δεν θέλησε να το πάει σπίτι του, καθώς έμενε ακριβώς λίγο πιο κάτω.

Η πολίτης ανησύχησε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ώστε να βρεθεί αυτή η παρέα. Στο σημείο κατέφτασε σχετικά γρήγορα αστυνομική ασφάλεια, αποτελούμενη από 7 αστυνομικούς. Μέχρι τώρα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους εντοπίσουν.

Μεγάλη έκκληση να καλέσει η μητέρα του θύματος την αστυνομία και να δηλώσει το συμβάν. Το παιδί τους γνωρίζει και προφανώς φοβάται. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής τέτοια συμβάντα παρατηρούνται καθημερινά στην περιοχή του Βαρβασίου. Ας δοθεί, λοιπόν, ένα τέλος κάνοντας την αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement