Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η τιμή της χαρισματικής Mercedes-Benz CLE Coupe στην Ελλάδα

Με εκφραστική σχεδίαση, πολυτελή εξοπλισμό ανέσεων για μέγιστη εξατομίκευση και σπορ οδηγικές επιδόσεις, το νέο δίθυρο μοντέλο της Mercedes-Benz ακολουθεί τη δική του πορεία. Η παρουσίαση της CLE Coupe στην αγορά ξεκινά στην Ευρώπη τον Νοέμβριο. Θα ακολουθήσει η CLE Cabrio το επόμενο έτος για τους λάτρεις της ανοικτής οδήγησης.

Η νέα CLE Coupe συνδυάζει τις κομψές αναλογίες με τη μοντέρνα σχεδιαστική γραμμή της Mercedes‑Benz. Εκφράζοντας πιστά τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes-Benz, η CLE μοιάζει με αριστούργημα γλυπτικής αποπνέοντας ισχύ και δυναμισμό που υπόσχονται συγκινήσεις από κάθε άποψη.

Με μήκος 4.850 χιλιοστά, πλάτος 1.860 χιλιοστά και ύψος 1.428 χιλιοστά, η νέα δίθυρη coupe είναι σαφώς η μεγαλύτερη στη μεσαία κατηγορία. Χάρη στις διαστάσεις της –ιδίως το κατά 25 χιλιοστά μακρύτερο μεταξόνιο– η CLE Coupe προσφέρει σημαντικά περισσότερο χώρο από τη C-Class Coupe. Οι πίσω επιβάτες ειδικότερα απολαμβάνουν περισσότερο χώρο ενώ και το πορτ μπαγκάζ προσφέρει 60 λίτρα περισσότερα.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, την προσοχή προσελκύουν αμέσως η ανεξάρτητη, πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων 12,3 ιντσών, η κεντρική οθόνη οδηγού 11,9 ιντσών σε κατακόρυφη διάταξη, ώστε να είναι πιο φιλική προς τον χρήστη, και ο δυναμικός ατμοσφαιρικός φωτισμός με 64 χρώματα. Κατόπιν επιθυμίας, μπορεί να επεκταθεί από την κεντρική κονσόλα μέχρι κάτω από τους αεραγωγούς στις άκρες του ταμπλό.

Σε κάθε πόρτα, μία λωρίδα φωτός διατρέχει το περίγραμμα των υποβραχιόνιων και τη γραμμή στη βάση των παραθύρων μέχρι τον χώρο των πίσω επιβατών. Άλλο ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι τα σπορ, ενιαία μπροστινά καθίσματα που αναπτύχθηκαν ειδικά για τη CLE. Για πρώτη φορά στη Mercedes-Benz, τα μπροστινά καθίσματα δεν απασφαλίζουν με μοχλό, αλλά με μία πολύ κομψή θηλιά από δέρμα Nappa.

Η CLE Coupe αποκτά πολλές από τις ψηφιακές καινοτομίες της νέας E-Class. Με τη νέα αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών και την τρίτη γενιά του συστήματος infotainment MBUX, είναι το ευφυέστερο coupé με το αστέρι. Προσφέρει εκπληκτικά διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας με εφαρμογές τρίτων και ένα νέο επίπεδο προσωπικών ρυθμίσεων με αυτοματοποιημένες λειτουργίες άνεσης (ρουτίνες).

Με πολλές εκδόσεις και τιμή εκκίνησης τα 63.300 ευρώ (CLE Coupe 200), η νέα πρόταση της Mercedes-Benz έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα πλήρες από κάθε άποψη μοντέλο.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

Advertisement