Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EM90 θα “κακομάθει” τους επιβάτες του τόσο που θα ξεχάσουν τα SUV

Μέχρι τώρα, τα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτου, “οδηγούσαν” όλες τις εταιρείες και όχι μόνο τη Volvo, στο λανσάρισμα μοντέλων για όλα τα μεγέθη της κατηγορίας των SUV. Τώρα όμως, όπως φαίνεται, είναι η ώρα των ανατροπών, με την αναμφίβολα ιδιαίτερα δυναμική επανεμφάνιση ενός αμιγώς ηλεκτρικού πολυμορφικού (MPV).

Το νέο EM90, υπόσχεται διαδρομές μέσα σε ένα ευρύχωρο, σκανδιναβικό σαλόνι, καθώς το εσωτερικό του Volvo EM90, δεν σχεδιάστηκε απλώς για να προσφέρει χώρο για περισσότερα πράγματα αλλά χώρο για ζωή. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού μιλάμε για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό και premium πολυμορφικό στην ιστορία της Volvo.

Το μεγάλο πλάτος της καμπίνας και ο χώρος για τα πόδια μέσα σε ένα premium εσωτερικό είναι μόνον η αρχή. Μία ευρεία σειρά premium υλικών, τα πολυτελή lounge καθίσματα με μαξιλάρια -όπως τα αποκαλεί η Volvo “μηδενικής βαρύτητας”, μια μεγάλη πανοραμική οροφή για να απολαμβάνουν οι επιβάτες τον ουρανό από πάνω τους και όμορφες σκανδιναβικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες- όλα “συναντιούνται εκεί και συνθέτουν ένα χώρο που επιτρέπει το “ευ ζην” κατά τη διάρκεια όλων των διαδρομών.

Το EM90 διαθέτει το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό που έχει προσφέρει ποτέ μέχρι τώρα η Volvo. Είναι κατάλληλο τόσο για οικογενειακή όσο και για εταιρική χρήση, επιτρέποντας να χρησιμοποιηθεί το αυτοκίνητο ως ένας προσωπικός χώρος για αποφόρτιση και χαλάρωση με παρέα ή για να εργαστεί κανείς σε ένα περιβάλλον που γεννά έμπνευση.

Το αυτοκίνητο είναι ένα premium 6-θέσιο που παρέχει σε όλους το δικό τους προσωπικό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει εξατομικευμένη ψυχαγωγία και επιλογές για την προσαρμογή της άνεσης, ελεγχόμενες μέσω του υποβραχιόνιου, καθώς και μία κομψή οθόνη αφής πάνω σε επιφάνεια από φυσικό ξύλο, πιστοποιημένο κατά FSC. Στη δεύτερη σειρά, ειδικά lounge καθίσματα προσφέρουν στους επιβάτες όλες τις ανέσεις.

Μιλάμε για λειτουργία μασάζ, ανεξάρτητες επιλογές για τον εξαερισμό και τη θέρμανση, καθώς και ενσωματωμένα τραπεζάκια και ποτηροθήκες. Τα lounge καθίσματα της δεύτερης σειράς διαθέτουν επίσης μαξιλάρια μηδενικής βαρύτητας με δομή επτά επιπέδων και πάχος που υπερβαίνει τα 120 χιλιοστά, με στρώσεις υψηλής πυκνότητας που λειτουργούν σαν αποσβεστήρες, για άνεση αλλά και σωστή υποστήριξη.

Όσο για την τρίτη σειρά, είναι εύκολα προσβάσιμη χάρη στις συρόμενες πίσω πόρτες και στη δυνατότητα των καθισμάτων της μεσαίας σειράς να σύρονται εμπρός-πίσω σε μεγάλο μήκος. Η πανοραμική ηλιοροφή καλύπτει ολόκληρη την καμπίνα και συνοδεύεται από μία κουρτίνα και πολλαπλές ρυθμίσεις για τον περιβάλλοντα φωτισμό, οι οποίες προσδίδουν γνήσια σκανδιναβική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

Από μία ρύθμιση που αναπαράγει το διάσημο Βόρειο Σέλας μέχρι θέματα που απηχούν τα σουηδικά δάση και την καλοκαιρινή αυγή, μπορεί κανείς να βρει γαλήνη επιλέγοντας τη σκανδιναβική εμπειρία της αρεσκείας του. Το Volvo EM90 ξεκινά να πωλείται αρχικά στην Κίνα και θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου 2023.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

Advertisement