Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο πρωτάθλημα

Με θριαμβευτικό τρόπο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Super League 1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του 46ου τίτλου τους. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Μασούρα και γιόρτασαν το πρωτάθλημα με μια φαντασμαγορική γιορτή!

Παρουσιαστής του οπτικοακουστικού υπερθεάματος και τη φετινή χρονιά ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος.

tropaionewww

 

osfp7__2_
osfp7__3_
osfp7__1_

 

osfp-fiesta__2_
Πριν από τη φιέστα βέβαια έδωσαν τα… ρέστα τους οι ερυθρόλευκοι παίκτες όπως οι Βαλμπουενά και Μπρούμα. Όλη η ομάδα κατευθύνθηκε προς στον κόσμο που την περίμενε απ’ έξω, ενώ ο Γάλλος άσος φορώντας γυαλιά άναψε καπνογόνο!
fiesta-olympiakos__2_
fiesta-olympiakos__1_
fiesta-olympiakos__3_

Αρχικά έγινε αναφορά στην ιστορία των 45 τίτλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Τα τρόπαια τοποθετήθηκαν πλαγίως του διαδρόμου μες στο γήπεδο που οδηγούσε στην κεντρική πλατφόρμα όπου θα έλαβε χώρα η απονομή.

osfp__1_

 

osfp-marinakis
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με την αρχηγό της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Άλκηστις Αβραμίδου

Παρούσες και οι πρωταθλήτριες Ευρώπης της ομάδας του πόλο γυναικών που ήρθαν και αυτές στο «Καραϊσκάκης» να πανηγυρίσουν το 46ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

osfp-fiesta1__1_
osfp-fiesta1__3_

Τη σκυτάλη πήρε μια μια τιμητική αναφορά στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, καθώς και στη μνήμη  του Γεώργιου Καραϊσκάκη, που έχει δώσει το όνομά του στο γήπεδό του.

Στη συνέχεια σειρά παίρνει ο ποντιακός χορός, ο κρητικός και το πεντοζάλι!

pontiakoi-xoroi__2_
pontiakoi-xoroi__1_

Tην κούπα κουβάλησαν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης άνδρες με παραδοσιακές φορεσιές από κάθε πλευρά της Ελλάδας.

foresiesss

Η ώρα της απονομής!

Οι παίκτες των ερυθρόλευκων παρατάχθηκαν γύρω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σήκωσε την κούπα στον ουρανό του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Στη συνέχεια ένας ένας οι παίκτες πανηγύριζαν με το βαρύτιμο τρόπαιο την ώρα που τα δεκάδες βεγγαλικά έδιναν χρώμα στον ουρανό πάνω από το Γεώργιος Καραϊσκάκης δημιουργώντας μία πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

osfp2__1_

 

osfp5__1_
osfp5__2_

Ο Βαλμπουενά φωνάζει το ένα όνομα μετά το άλλο και υποδέχεται τους παίκτες… Χορεύει, τραγουδάει, κάνει το δικό του σόου… Βέβαια, όταν έφτασε η ώρα του Καλογερόπουλου δεν μπόρεσε να το προφέρει, λέγοντας αστειευόμενος “sorry, it’s difficult for me”..!

show_balbouena

Ο ύμνος του Ολυμπιακού ήχησε σε όλο τον Πειραιά! Ενώ στη συνέχεια ακούστηκε το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου “΄Έξαψη” που το έχει γράψει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.

tropaioo

 

tropaio2

 

osfp7__2_
osfp7__3_

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

Advertisement