Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ που τόνιζε δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας σε έλεγχο αντιντόπινγκ, η UEFA επικοινώνησε μαζί της.

H UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να βάζει τέλος στα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η UEFA έχει ενημερώσει την ελληνική ομοσπονδία πως δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής από την Εθνική ποδοσφαίρου που να εντοπίστηκε θετικός σε ντόπινγκ, με αποτέλεσμα η υπόθεση να «κλείνει».

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε την ανακοίνωση της ΕΠΟ νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η οποία έκανε λόγο για μη ενημέρωση σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό. Κάπως έτσι και με βάση τα δεδομένα της UEFA κανείς ποδοσφαιριστής από την Εθνική ομάδα δεν έχει ανιχνευτεί θετικός.

Το δημοσίευμα που έβαλε «φωτιά»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση που δημοσιεύτηκε από το blog dikisports ότι το πρώτο δείγμα Ελληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που συμμετείχε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Γεωργία ήταν θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η πρώτη αντίδραση της ΕΠΟ και τον ΕΟΚΑΝ ήταν ότι δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση από τον διεθνή φορέα και μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο δεν υφίσταται το παραμικρό ζήτημα.

Mετά από αίτημα της ΕΠΟ στην UEFA ήρθε η απάντηση ότι ουδείς από τους Ελληνες διεθνείς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. 

Θυμίζουμε ότι λίγο  πριν από τον αγώνα με την Γεωργία στην Τιφλίδα ελέγχθηκαν δύο ποδοσφαιριστές, αλλά συνολικά για την προετοιμασία της εθνικής για τα ματς με Καζακστάν και την Γεωργία ήταν περισσότεροι από δέκα.

Το δυσάρεστο είναι ότι με το που δημοσιεύτηκε η πληροφορία για το ντόπινγκ στην εθνική Ελλάδας, τρολ του διαδικτύου και άλλοι παρακινούμενοι και από τα οπαδικά τους συναισθήματα, άρχισαν να κάνουν λόγο για συγκεκριμένα ονόματα.

Κάτι που ανάγκασε τον Κυριάκο Θωμαίδη που είναι ο υπεύθυνος του dikisports να υπερασπιστεί τον επιθετικό του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δέχθηκε την μεγαλύτερη επίθεση.

Ο Κυριάκος Θωμαίδης ανέφερε ότι δεν είναι αυτός ο παίκτης για τον οποίο υπάρχει η πληροφορία περί θετικού δείγματος ντόπινγκ. Όπως είπε και ο πρώτος έλεγχος που έγινε στην Αθήνα και ο δεύτερος που έγινε στην Τιφλίδα, ήταν αρνητικά.

Ο ίδιος ο Φώτης Ιωαννίδης με ανάρτησή του στα social media ανάφερε το αυτονόητο: «Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks μας προσκαλούν να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο κιτ αμαξώματος Styling Specification της κορυφαίας έκδοσης του πολυτελούς SUV, τον έγχρωμο τόνο δίνουν λωρίδες που μοιάζουν με λέιζερ κάτω από τον εμπρός...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

Advertisement