Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πογιέτ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε έτοιμοι»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στα ΜΜΕ εν όψει της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν την Πέμπτη (21/3, 21:45) και εξήγησε ότι η “Γαλανόλευκη” είναι έτοιμη για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητα της Εθνικής Ελλάδας την Πέμπτη (21/3, 21:45), όπου θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στην “OPAP Arena” για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι «δεν υπάρχουν δικαιολογίες», και σημείωσε ότι η αναβολή μιας αγωνιστικής στη Super League του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες για δυνατές προπονήσεις. Αναφέρθηκε επίσης και στο συμβόλαιό του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τις ευρωπαϊκές τους προκρίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ:

Για την αναβολή στη Super League: «Είναι πολύ σημαντική η διακοπή, ευχαριστώ τη Super League, γιατί σήμερα και χθες έκανα δύο δυνατές προπονήσεις με την ομάδα. Δύο χρόνια πριν ξεκινήσαμε μία προσπάθεια και τώρα είμαστε κοντά στο στόχο μας».

Για την ετοιμότητα: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε έτοιμοι».

Για το παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν: «Το πρώτο παιχνίδι είναι κλειδί. Μόνο αυτό κοιτάμε. Πρέπει να είναι καλά οι παίκτες και να είναι συγκεντρωμένοι. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κατάσταση των παικτών και τη φόρμα τους: «Παρακολουθούσα τους ποδοσφαιριστές, ήμουν σε επαφή με τους γυμναστές των ομάδων. Όπως σας είπα δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για το Καζακστάν και τη δυναμική του: «Είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτούς. Θα εκπλαγώ αν αλλάξουν κάτι. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για το αν θεωρούνται εύκολα τα πράγματα για την Εθνική: «Το πιο επικίνδυνο είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο».

Για το τι θα κάνει σε περίπτωση πρόκρισης: «Εξαρτάται. Γιατί σε κάθε συμβόλαιο, υπάρχουν άλλοι όροι. Αλλά θα παραμείνω ίδιος προπονητής και ο ίδιος άνθρωπος».

Για το αν σκέφτεται το τέλος του συμβολαίου του: «Όχι, έχω ολοκληρώσει δύο συμβόλαια ως παίκτης και στα δύο έπαιζα μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για την αλλαγή τόπου προπονήσεων: «Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για την παραχώρηση του προπονητικού και δεύτερον συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Είναι σημαντικό να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

Advertisement