Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μπάγερν διέλυσε την Ντάρμσταντ | Η Άουγκσμπουργκ συνεχίζει το ξέφρενο σερί της

Με πολλά γκολ, ανατροπές, αλλά και αποτελέσματα που διαφοροποιούν σημαντικά τα δεδομένα σε όλα τα στρώματα της βαθμολογίας ολοκληρώθηκαν οι μεσημεριανοί αγώνες της Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου αγχώθηκε στο “Merck-Stadion am Böllenfalltor” για λίγο παραπάνω από ένα μισάωρο. Η Ντάρμσταντ προηγήθηκε με τον Σκάρκε στο 28′, αλλά οι Βαυαροί απάντησαν με τους Μουσιάλα (36′) και Κέιν (45’+1′). Στο δεύτερο μέρος πέτυχαν άλλα τρία τέρματα χάρη στους Μουσιάλα (64′), Γκνάμπρι (74′) και Τέλ (90’+3′). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Βίλελμσον στο 90’+5′.

Στο “Stadion An der Alten Försterei” η Ουνιόν Βερολίνου… καθάρισε την “υπόθεση παραμονή”. Οι πρωτευουσιάνοι προηγήθηκαν με δύο γκολ χάρη στα τέρματα των Βερτέσεν (50′) και Άαρονσον (52′) μέσα σε δύο λεπτά. Ο Βάιζερ μείωσε για τη Βέρντερ Βρέμης στο 63′ όμως το 2-1 διατηρήθηκε έως το φινάλε.

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο DFB Pokal, η Γκλάντμπαχ… γκέλαρε στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη “Voith-Arena“. Η Μπορούσια προηγήθηκε με τον Χακ μόλις στο 9′, αλλά η Χάιντενχαϊμ ισοφάρισε στο 66′ με τον Ντίνκτσι και κράτησε την ισοπαλία έως το τέλος.

Ταυτόχρονα, η Άουγκσμπουργκ συνέχισε το ξέφρενο σερί της, περνώντας και την “Volkswagen Arena“. Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε στο 9′ με τον Βίμερ, όμως ο ίδιος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 45′. Πριν τελειώσει το ημίχρονο ήρθε η ισοφάριση από τον Μάιερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος και με δύο γκολ του Γιάκιτς (45’+2′, 79′) επικράτησαν με 3-1.

Στη “Mewa Arena” η Μάιντζ πήρε το ντέρμπι παραμονής και έβαλε φωτιά στα κατώτερα στρώματα. Οι γηπεδούχοι πλήγωσαν για πρώτη φορά την άμυνα της Μπόχουμ με χτύπημα πέναλτι του Μπούρκαρντ στο 45’+3′. Τη νίκη σφράγισε ο ίδιος στο 71′ και πλέον οι δύο ομάδες έχουν απόσταση μόνο έξι βαθμών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Παρασκευή 15 Μαρτίου

Κολωνία – Λειψία 1-5

Σάββατο 16 Μαρτίου

Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 1-3
Μάιντζ – Μπόχουμ 2-0
Ντάρμσταντ – Μπάγερν Μονάχου 2-5
Ουνιόν Βερολίνου – Βέρντερ Βρέμης 2-1
Χάιντενχαϊμ – Μπορούσια Γκλάντμπαχ 1-1
19:30 Χόφενχαϊμ – Στουτγκάρδη

Κυριακή 17 Μαρτίου

16:30 Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν
18:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Α.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των...

Advertisement