Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα σάντουιτς κόστισε 11.500 λίρες στον προπονητή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Πρόστιμο 11.500 λιρών επιβλήθηκε στον προπονητή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, για ορισμένα σχόλια που έκανε για τους διαιτητές που διεύθυναν το ματς απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, στο οποίο η ομάδα του 56χρονου κόουτς ηττήθηκε με 3-2, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League που διεξήχθη στις 30/1.

Ο Γουάιλντερ ήταν δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις των διαιτητών κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά τη λήξη του πραγματοποίησε ανάλογα σχόλια. Ωστόσο, η κατηγορία ξεχώρισε ήταν εκείνη που εξαπέλυσε έναντι του ενός βοηθού για ασέβεια επειδή συνέχισε να τρώει ένα σάντουιτς, ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να μιλήσει με τον πρώτο διαιτητή, Τόνι Χάρινγκτον αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να κατηγορηθεί για παραβίαση των κανονισμών σε σχέση με τα σχόλιά του μετά την εν λόγω αναμέτρηση, αφού σύμφωνα με την αγγλική ομοσπονδία (FA) συνιστούσαν «ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς υπονοούσαν μεροληψία ή επίθεση στην ακεραιότητα του διαιτητή, ή των διαιτητών γενικά». Ωστόσο, μια ανακοίνωση της FA ανέφερε ότι ο Γουάιλντερ είχε αποδεχθεί την κατηγορία του και ότι μια ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή είχε επιβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο.

Πάντως, ο θυμός του Γουάιλντερ πυροδοτήθηκε όταν ο τερματοφύλακάς του Ίβο Γκρμπιτς αναγκάστηκε να αποχωρήσει με διάσειση μετά από σύγκρουση με τον Ζαν-Φιλίπ Μαρέτα της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος δεν δέχθηκε κάποια τιμωρία από τον Άγγλο διαιτητή. «Είναι άλλη μια γελοία εμφάνιση από τον διαιτητή. Μου είπε ένας διαιτητής της Premier League, ο οποίος είναι ειλικρινής, “ετοιμαστείτε, γιατί κάθε αυστηρή απόφαση θα είναι εναντίον σας, κάθε 50-50 θα είναι εναντίον σας”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βρετανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς.

«Και πράγματι, κάθε αυστηρή απόφαση ήταν εναντίον μας. Δεν κοιτάζω μόνο τους τελευταίους 10 αγώνες, αλλά μεγαλύτερη περίοδο, πριν έρθω καν εγώ στην ομάδα. Ίσως η νοοτροπία των διαιτητών απέναντί μας να κυμαίνεται ως εξής: “Δεν θα μείνουν πολύ σε αυτή την κατηγορία και μπορεί να διαιτητεύσω την άλλη ομάδα την επόμενη χρονιά, οπότε δεν θέλω να στενοχωρήσω πάρα πολύ κόσμο”».

Την τρέχουσα στιγμή πάντως, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος, με 13 βαθμούς σε 25 αγώνες.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement