Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aγγλία (17η αγωνιστική): Τα βλέμματα στην… ουρά

Δεύτερη μέρα (16/12) στην 17η “στροφή” του αγγλικού πρωταθλήματος με τα ματς που εμπλέκονται ομάδες από την… ουρά της βαθμολογίας να είναι αυτά που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η αγωνιστική “άνοιξε” με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Νότιγχαμ Φόρεστ και την Τότεναμ, με τους “πετεινούς” να παίρνουν το… τρίποντο. Στο… μενού του Σαββάτου 16/12 περιλαμβάνονται πέντε αναμετρήσεις. Στις 17:00, η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Λούτον, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς.

H Λούτον βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και αναζητά βαθμούς ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας, καθώς τα περιθώρια γι’ αυτή στενεύουν όλο και περισσότερο.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι που στα τελευταία πέντε ματς έχει κατακτήσει μόλις 4 βαθμούς υποδέχεται την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σ’ ένα ματς που δίνει την δυνατότητα στους Λονδρέζους να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα, καθώς βρίσκονται 14 ολόκληρους βαθμούς μακριά από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο Έτιχαντ, την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Κρίσταλ Πάλας, με τους “πολίτες” που στα τελευταία πέντε ματς έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, να είναι το φαβορί. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο Νιούκαστλ, με την τοπική ομάδα μετά τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Champions League, να υποδέχεται την Φούλαμ που προέρχεται από δύο σερί νίκες.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί (19:30) με το ματς ανάμεσα στην Μπάρνλεϊ και την Έβερτον. Προτελευταίοι οι γηπεδούχοι απέναντι στα “ζαχαρωτά” που βρίσκονται μόλις μία θέση πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευή 15/12
Νότιγχαμ Φόρεστ- Τότεναμ 0-2

Σάββατο 16/12
17:00 Μπόρνμουθ- Λούτον
17:00 Τσέλσι- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
17:00 Μάντσεστερ Σίτι- Κρίσταλ Πάλας
17:00 Νιούκαστλ- Φούλαμ
19:30 Μπέρνλι- Έβερτον

Κυριακή 17/12
16:00 Άρσεναλ- Μπράιτον
16:00 Μπρέντφορντ- Άστον Βίλα
16:00 Γουέστ Χαμ- Γούλβς
18:30 Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία εδώ.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement