Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύρα 7: «Νομίζουν ότι επειδή η ομάδα έχει προβλήματα, θα κάνουμε τα στραβά μάτια»

Ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, που αναφέρονται στην πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως δέχεται έναν βρώμικο πόλεμο, ενώ στέλνουν και κάλεσμα στήριξης για μία νέα αρχή.

Η Θύρα 7 πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, σχολιάζοντας όλα τα θέματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα, τον βρώμικο πόλεμο και τις επαναλαμβανόμενες ΣΦΑΓΕΣ που δέχεται η ομάδα μας, αλλά και κάποιες ΤΡΑΓΙΚΕΣ εμφανίσεις της, επιβάλλεται να πάρουμε θέση σαν ΘΥΡΑ 7, όπως κάνουμε πάντα, ειδικά στα δύσκολα!

Οι γνωστοί εχθροί του Ολυμπιακού, νομίζουν ότι επειδή η ομάδα έχει προβλήματα, και δεν είναι όπως ΠΡΕΠΕΙ ακόμα, θα κάνουμε τα στραβά μάτια, στα μπλόκα που στήνουν με τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ διαιτησίες και θα τους χαρίσουμε το πρωτάθλημα! Θα ξεκινήσουμε αρχικά με τα του οίκου μας για να γνωρίζει και ο κόσμος του Ολυμπιακού, που πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια!

Εμείς ήμασταν αυτοί, που επιμείναμε να δώσει ο πρόεδρος τα κλειδιά της ομάδας σε ικανούς ανθρώπους και να κριθούν από τα αποτελέσματα! Δυστυχώς αυτοί οι δύο άνθρωποι ΚΡΙΘΗΚΑΝ, χωρίς να θέλουμε να πούμε περισσότερα. Τους ευχαριστούμε, ευχόμαστε να έχουν καλή συνέχεια στην πορεία τους και ευχόμαστε τα ΛΑΘΗ τους να μην μας κοστίσουν την απώλεια τίτλων στο τέλος. Η διοίκηση θα έπρεπε σε συγκεκριμένες καταστάσεις να το πάρει ΠΑΝΩ της να επιβάλλει επιτέλους κάποιες μεταγραφές, που η ομάδα έχει ανάγκη και φαίνεται χρόνια όπως στα στόπερ, είναι κάποια πράγματα που τα βλέπει και ο πιο απλός φίλαθλος!

Όσον αφορά στους παίκτες που συνεχίζουν στην ομάδα, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ και κάνετε μια καινούργια αρχή! Παίζετε στον ΘΡΥΛΟ του ελληνικού αθλητισμού ,την ομάδα που καθε παιδί ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ να φορέσει την φανέλα της όταν ξεκινάει να κλωτσάει την μπάλα! Αν δεν μπορείτε και δεν αντέχετε το βάρος της φανέλας της φύγετε, αυτό θα είναι πιο ΤΙΜΙΟ. Εμείς η ΘΥΡΑ 7 είμαστε πάντα και παντού κοντά στην ομάδα ΔΟΡΥ και ΑΣΠΙΔΑ της, μπορεί να έχουμε φέτος ήδη κάποιες τραγικές εμφανίσεις και αποτελέσματα αλλά ακόμα δεν χάθηκε ΤΙΠΟΤΑ. Είμαστε μέσα σε ΟΛΟΥΣ τους ΣΤΟΧΟΥΣ μας!

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάποιους ΔΗΘΕΝ ολυμπιακούς που ενώ με την Γουέστ Χαμ ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ την ομάδα, τώρα στα δύσκολα τρέχουν να γράψουν ασυναρτησίες στα σόσιαλ μίντια, δίνοντας τροφή στους εχθρούς της ομάδας μας! Η πλειοψηφία σίγουρα και διαπιστωμένα είναι ψεύτικα προφίλ και κότες που κρύβονται πίσω απ’ τις οθόνες.

Όσοι φίλοι μας βλέπετε τόσα χρόνια τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας και δεν μιλάτε, οφείλετε να καταλάβετε ότι η δύναμη του Ολυμπιακού ειναι τεράστια ,πολύ μεγαλύτερη και από κυβερνήσεις που έρχονται και ΦΕΥΓΟΥΝ.

Στον Ολυμπιακό δεν χωράνε το μούδιασμα και η ανοχή, ούτε η αναποφασιστικότητα, δεν είμαστε μικρή ομάδα να μας σφάζουν και να τους κοιτάμε. Έχουν αποθρασυνθεί τελείως και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πετύχουν το στόχο τους που είναι να κλέψουν ένα ακόμα πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζουν ούτε βαρ ούτε ξένους διαιτητές, έχουν τον τρόπο και τους ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ υπαλλήλους ώστε να μας μαγειρεύουν με κάθε τρόπο και απ’ όλες τις μεριές.

Είτε με λανθασμένες γραμμές του βάρ, είτε με “elite” διαιτητές τύπου Μάσα που κάνουν με μαιμούδες απονομή πρωταθλήματος! Οι ξένοι έρχονταν μας σφάζανε και φεύγανε χωρίς καμία επίπτωση! Για αυτό τον λόγο, εμείς θέλουμε πλέον ΜΟΝΟ Έλληνες διαιτητές σε όλα τα ματς για να τους κρίνει η εκάστοτε τοπική κοινωνία, που είναι πάντα ο σκληρότερος ΚΡΙΤΗΣ.

Έχουν την κυβέρνηση μαζί τους, που τους κάνει ΠΛΑΤΕΣ, έχουν ιδιοκτησία τους την ΕΠΟ, μέχρι και την την ΙΑΤΡΙΚΗ ξεφτίλισαν με κάποιους επίορκους και ζήσαμε να “κουφαθεί” άνθρωπος με ένα δυναμιτάκι και δήθεν να λείψει ένα μήνα λες και ήταν τραυματίας πολέμου.

Ο εχθρός είναι ΕΚΤΟΣ, ανοίξτε τα μάτια σας, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ δίπλα μας,να γίνουμε ΑΣΠΙΔΑ για την ομάδα και να τους διαλύσουμε όπως έχουμε κάνει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ φορές και μοιράζοντας τους ΠΟΝΟ!

Εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι, όπως δείξαμε και με την επίσκεψη στην ΕΠΟ. Χωρίς δικαιοσύνη, δεν θα υπάρχει αυτό το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πρωτάθλημα! Αν δεν ξυπνήσουμε, θα μας ΚΛΕΨΟΥΝ και πάλι το πρωτάθλημα, ο στόχος τους είναι να έχουμε εσωστρέφεια και να υπάρξει διχόνοια στην οικογένεια του Ολυμπιακού, εμείς με τον πρόεδρο, με τους παίκτες, μεταξύ μας οι οπαδοί κτλ. Οι ευθύνες και στον πρόεδρο θα αποδοθούν, όπως έχουν αποδοθεί όταν έπρεπε! Λάθη έχει κάνει και αυτός,ΠΟΙΟΣ όμως μπορεί να αρνηθεί ότι δεν έχει ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ΘΕΛΗΣΗ;

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι έχει δεχτεί ανελέητο πόλεμο από UEFA κυβέρνηση επο φανερούς και κρυμμένους εχθρούς για χάρη της ομάδας μας; ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ τόσα χρόνια ΜΠΡΟΣΤΑ».

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement