Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία: Εκτός έδρας αποστολές για Λίβερπουλ και Σίτι – Ντέρμπι στο “Ολντ Τράφορντ”

Με έξι παιχνίδια που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται σήμερα (06/12) η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League, ενώ τα βλέμματα τραβάει το παιχνίδι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

21:30 Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, όσον αφορά τη βαθμολογική τους κατάσταση. Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται μετά από ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ και “μάχεται” για να ανέβει στη βαθμολογία, όπως και η Μπόρνμουθ, η οποία έχει καλό… μομέντουμ, καθώς προέρχεται από θετικό σερί και την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Άστον Βίλα, σε ένα ματς που είχε το “πάνω χέρι”. Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο Σλουπ, σε αντίθεση με τον Ντουκουρέ που θα χάσει δεύτερο σερί ματς. Τραυματίας παραμένει και ο Χόλντινγκ. Από την άλλη μεριά, για τα “κεράσια” δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα εκτός από τις απουσίες των Κέλι και Άαρονς και τους Σκοτ, Άνταμς που δεν υπολογίζονται στο ροτέισιον.

21:30 Μπράιτον – Μπρέντφορντ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Μπράιτον υποδέχεται την Μπρέντφορντ σε ένα ματς που και οι δυο έχουν “στοχεύσει” για το “τρίποντο”, μιας και αμφότερες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Οι “γλάροι” μετά τη νίκη τους στην “OPAP Arena” κόντρα στην “Ένωση”, ηττήθηκαν με 3-2 από την Τσέλσι, σε αντίθεση με τις “σφήκες” που προέρχονται από τη νίκη με 3-1 στην έδρα τους κόντρα στη Λούτον. Στα αγωνιστικά νέα, οι γηπεδούχοι έχουν ξανά… γεμάτο απουσιολόγιο. Τιμωρημένοι είναι οι Νταχούντ και Ντανκ, ενώ οι Λάμπντεϊ και Φάτι χάνουν τρίτο συνεχόμενο ματς. Σταθερά εκτός δράσης είναι οι Γουέλμπεκ, Εσπινόσα, Εστουπινιάν, Γουέμπστερ και Μαρτς. Στον αντίποδα, ο Νόργκααρντ συμπλήρωσε κάρτες και δεν είναι διαθέσιμος για την Μπρέντφορντ, ενώ τις ενοχλήσεις του ξεπέρασε ο Ντάμσγκααρντ που επιστρέφει. Συνεχίζουν στα “πιτς” οι Σάντε, Χίκεϊ, Ντασίλβα και ο τιμωρημένος Τόνεϊ.

21:30 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Μάχη… αντίθετων στόχων διεξάγεται το βράδυ στην “Μπράμαλ Λέιν”, καθώς η ουραγός της βαθμολογίας Σέφιλντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί μία πιθανή “γκέλα” της Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να “πατήσει” πλησιάσει την Άρσεναλ που δεσπόζει στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη “βαριά” ήττα με 5-0 από την Μπέρνλι, σε αντίθεση με τους “ρεντς” που… επιβίωσαν στο φινάλε, επικρατώντας με 4-3 της Φούλαμ σε ένα συναρπαστικό ματς. Στις “τάξεις” της Σέφιλντ υπήρξαν αλλαγές, καθώς ο Κρις Γουάιλντερ ανέλαβε το “τιμόνι” της ομάδας και σήμερα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπάλντοκ, ο οποίος τραυματίστηκε ξανά και έμεινε εκτός δράσης. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος ΜακΜπέρνι και στα “πιτς” παραμένουν οι Έγκαν, Μπάσαμ και Νόρινγκτον-Ντέιβις. Από την άλλη μεριά, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στον Μάτιπ, ενώ στις απουσίες προστέθηκε ο Άλισον και ο Ζότα. Σταθερά εκτός είναι οι Τιάγκο, Μπαΐτσετιτς και Ρόμπερτσον. 

21:30 Φούλαμ – Νότινγκχαμ Φόρεστ

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Φούλαμ και τη Νότιγκχαμ Φόρεστ, οι οποίες θέλουν τους βαθμούς, προκειμένου να… ξεκολλήσουν από τις θέσεις που βρίσκονται κοντά στην “επικίνδυνη ζώνη”. Οι “κότατζερς” προέρχονται από την ήττα με 4-3 από τη Λίβερπουλ, ωστόσο πραγματοποίησαν μία μεστή εμφάνιση, σε αντίθεση με τους “ρεντς” που ηττήθηκαν στην έδρα τους με 1-0 από την Έβερτον και αναζητούν διακαώς αντίδραση. Στα… του αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν νέα προβλήματα, καθώς δεν προλαβαίνει ξανά το ματς ο Ντιόπ, ενώ απών θα είναι για 4ο διαδοχικό ματς ο Μουνίζ. Για τη Νότιγκχαμ, ενοχλήσεις ένιωσε ο Γκουντ και είναι αμφίβολος μέχρι στιγμής, όπως και οι Μπολί και Μουρίγιο.

22:15 Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι

Η “ευχάριστη έκπληξη” της σεζόν, Άστον Βίλα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα ματς που και οι “χωριάτες”… δεν έχουν κάτι να χάσουν. Η Βίλα στο προηγούμενο ματς… φλέρτρε με την ήττα, όμως πήρε την ισοπαλία (2-2) από την Μπόρνμουθ, όπως και οι “πολίτες” δεν κατάφεραν να πάρουν το “τρίποντο” κόντρα στην Τότεναμ, μένοντας στην ισοπαλία (3-3). Στα αγωνιστικά νέα, οι γηπεδούχοι είδαν τον Καμαρά να επιστρέφει στη δράση, ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μινγκς, Μπουεντία και Τραορέ. Ο Γκουαρντιόλα από την άλλη, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρόδρι και Γκρίλις, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Ντοκού και ο Νούνιες.

22:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Ντέρμπι… από κάθε άποψη επιφυλλάσει το τελευταίο ματς της ημέρας, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει στο “Ολντ Τράφορντ” την Τσέλσι, σε ένα ματς που και οι δυο θέλουν τη νίκη, για να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Οι “κόκκινοι διάβολοι” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Νιουκάστλ, ενώ οι “μπλε” του Λονδίνου κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-2 επί της Μπράιτον και βρίσκεται σε ένα καλό “μομέντουμ”. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η κατάσταση είναι… περίεργη για το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς αν και επιστρέφουν, δεν θα βρίσκονται στην αποστολή σήμερα οι Έρικσεν, Μάουντ και Έβανς, ενώ σταθερά εκτός είναι οι Μαρτίνες, Καζεμίρο και Σάντσο. Στον αντίποδα, για την Τσέλσι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γκάλαχερ, ενώ επιστρέφουν οι Τζέιμς και Κουκουρέγια μετά την τιμωρία τους. Εκτός είναι οι Ενκουκού, Λάβια, Γκούστο, Μαντουέκε και Ογκοτσούκο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Premier League: 

Τρίτη 5/12

Γουλβς – Μπέρνλι 1-0
Λούτον – Άρσεναλ 3-4

Τετάρτη 6/12

21:30 Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ
21:30 Μπράιτον – Μπρέντφορντ
21:30 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ
21:30 Φούλαμ – Νότινγκχαμ Φόρεστ
22:15 Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι
22:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Πέμπτη 7/12

21:30 Έβερτον – Νιούκαστλ
22:15 Τότεναμ – Γουέστ Χαμ

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ./

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των...

Advertisement