Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλει να αγοράσει τους Πέισερς

Το 15% ή και το 20% των μετοχών από την ομάδα της Ιντιάνα θέλει να αγοράσει ο Στίβεν Ρέιλς, ο ιδρυτής του “Danaher Corporation”, του οποίου το πορτοφόλι είναι… γεμάτο με περισσότερο από 7.3 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Σύμφωνα με την Forbes, πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων δισεκατομμυριούχων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο οποίος έχει δημιουργήσει – μαζί με τον αδερφό του – έναν αμερικανικό όμιλο, που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ιατρικά, βιομηχανικά και εμπορικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Ωστόσο, ο Στίβεν Ρέιλς θέλει να… επεκταθεί και σκέφτεται να αγοράσει έναν πακέτο τάξεως 15%, από τις μετοχές των Ιντιάνα Πέισερς. Πιο συγκεκριμένα, αγόρασε το εν λόγω ποσοστό, σε μια αξιολόγηση ύψους 3.47 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, ο Ρέιλς δαπάνησε 525.5 εκατομμύρια δολάρια για να κατέχει πλέον το 20% του franchise.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Χερμπ Σάιμον, έκανε λόγο για αυτή την αγορά – επένδυση. Επέμεινε όμως, πως η οικογένεια Σάιμον δεν έχει να πάει… πουθενά και ανέφερε πως ο Ρέιλς είναι πολύ καλός  του φίλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χερμπ Σάιμον:

«Ο καλός μου φίλος, Στίβεν Ρέιλς, ο οποίος έχει ισχυρούς δεσμούς με το Hoosier και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου DePauw και συνιδρυτής της Danaher Corporation, η οποία είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας βιοεπιστημών, Μπέκαμ Κούλτερ, με έδρα την Ιντιάνα, εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση μιας μειοψηφικής επένδυσης στο franchise.

Μετά από σημαντική συζήτηση, ο Στίβεν πρόκειται να γίνει μειοψηφικός ιδιοκτήτης του 20% του franchise, εν αναμονή της έγκρισης του πρωταθλήματος. Η διαχείριση του franchise παραμένει υπό τον έλεγχο της οικογένειας Σάιμον. Η οικογένεια Σάιμον είναι τόσο αφοσιωμένη στην Ιντιάνα σήμερα όσο και από τότε που μετακομίσαμε εδώ από τη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1960».//ΓΚ.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα συνεχίζει να επενδύει στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στην Αμβέρσα του Βελγίου η ετήσια συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας της Μπενελούξ την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, ημέρα αργίας λόγω της εορτής της...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 10 Μαΐου 2024, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυπριανός Κουντούρης, Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

Advertisement