Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνελήφθη ο σταρ του ΝΒΑ Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ για άγριο ξυλοδαρμό και στραγγαλισμό της φίλης του – Βεβαρυμένο παρελθόν με όπλα και ναρκωτικά

Η φερόμενη επίθεση του γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στη φίλη του σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης άφησε τη γυναίκα με κάταγμα σπονδύλου στον αυχένα και ένα βαθύ κόψιμο πάνω από το δεξί της μάτι, αποκάλυψαν οι εισαγγελείς κατά την απολογία του την Τρίτη.

Ο Πόρτερ, 23 ετών, κατηγορείται για επίθεση σε βαθμό κακουργήματος και στραγγαλισμό σε σχέση με το περιστατικό νωρίς τη Δευτέρα στο Millennium Hilton κοντά στα Ηνωμένα Έθνη στο Μανχάταν. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι δεν σταμάτησε μέχρι που η φίλη του, η πρώην παίκτρια του WNBA Kysre Gondrezick, έτρεξε έξω στον διάδρομο καλυμμένη με αίμα.

Ο Πόρτερ δεν υποχρεώθηκε να δώσει ομολογία κατά τη διάρκεια της σύντομης εμφάνισής του στο δικαστήριο.

Ο αστέρας του NBA, ο οποίος βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση από τη σύλληψή του γύρω στις 6:45 π.μ. της Δευτέρας, κλήθηκε να καταβάλει 75.000 δολάρια σε μετρητά ή να λάβει εγγύηση 100.000 δολαρίων για να εξασφαλίσει την αποφυλάκισή του. Επίσης, διατάχθηκε να μείνει μακριά από την Γκόντρεζικ.

“Πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας”, δήλωσε στο δικαστήριο η βοηθός εισαγγελέας του Μανχάταν, Mirah Curzer.

Σύμφωνα με την Curzer, ο Πόρτερ έχει ιστορικό κακοποίησης της Gondrezick, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού κατά το οποίο εμβόλισε με το αυτοκίνητό του το δικό της.

Ο Πόρτερ αναμένεται να παρουσιαστεί εκ νέου στο δικαστήριο του Μανχάταν στις 16 Οκτωβρίου. Οι Ρόκετς είναι προγραμματισμένο να παίξουν ένα παιχνίδι προετοιμασίας εκείνη την ημέρα στο Σαν Αντόνιο, ενώ η κανονική περίοδος θα ξεκινήσει περίπου δύο εβδομάδες αργότερα.

Σε δήλωσή τους τη Δευτέρα, οι Ρόκετς ανέφεραν: “Βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών γύρω από το θέμα που αφορά τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή”.

Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, η Γκόντρεζικ είπε στην αστυνομία ότι ο Πόρτερ τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο με κλειστή γροθιά, προκαλώντας μια πληγή μήκους εκατοστών πάνω από το δεξί μάτι, μώλωπες και σημαντικό πόνο στο πρόσωπό της.

Η 26χρονη Gondrezick είπε ότι ο Πόρτερ τύλιξε επίσης τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και την στραγγάλισε, προκαλώντας της δυσκολία στην αναπνοή, ερυθρότητα και μώλωπες στο λαιμό της και απώλεια κίνησης στο αριστερό της χέρι!

Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο έδειξαν ότι η Gondrezick υπέστη κάταγμα σε έναν από τους σπονδύλους του λαιμού της, αναφέρεται στην ποινική καταγγελία.

Ο Πόρτερ και η Γκόντρεζικ άρχισαν να βγαίνουν τον Φεβρουάριο του 2022, σύμφωνα με ένα επετειακό μήνυμα που δημοσίευσε στο X, τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που ήταν παλαιότερα γνωστός ως Twitter.

Η Γκόντρεζικ, τέταρτη επιλογή στο ντραφτ του 2021 στο WNBA, έπαιξε μία σεζόν στους Indiana Fever και σήμερα είναι ελεύθερη. Είναι επίσης ηθοποιός και μοντέλο.

Αφήσαμε μήνυμα στην εταιρεία διαχείρισης της Γκόντρεζικ.

Ο Πόρτερ έπαιξε τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ – μια θητεία που σημαδεύτηκε από επιδόσεις στο γήπεδο και προβλήματα εκτός γηπέδου.

Πέρυσι, ο Πόρτερ είχε κατά μέσο όρο 19,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ ανά αγώνα, κερδίζοντας μια προσοδοφόρα τετραετή επέκταση με το Χιούστον, όπου είχε καταλήξει αφού είχε εξαντλήσει την παρουσία του στο Κλίβελαντ.

Τον Νοέμβριο του 2020, ενώ έπαιζε για τους Καβαλίερς, ο Πόρτερ συνελήφθη αφού η αστυνομία δήλωσε ότι βρήκε ένα γεμάτο πιστόλι και μαριχουάνα στο αυτοκίνητό του μετά από ένα ατύχημα με ένα μόνο όχημα. Ο Πόρτερ ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι το όπλο ήταν εκεί και οι κατηγορίες του τελικά αποσύρθηκαν.

Ο Πόρτερ, ο οποίος το 2019 επιλέχθηκε για τον πρώτο γύρο του ντραφτ από το USC, ανταλλάχθηκε από το Κλίβελαντ στο Χιούστον λίγους μήνες αργότερα, αφού φέρεται να ξέσπασε στον γενικό διευθυντή των Καβαλίερς, όταν έμαθε ότι το ντουλάπι του είχε μετακινηθεί για να κάνει χώρο για έναν νεοαποκτηθέντα παίκτη.

Τον Απρίλιο του 2021, το ΝΒΑ επέβαλε πρόστιμο 50.000 δολαρίων στον Πόρτερ επειδή παραβίασε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας COVID-19 του πρωταθλήματος, επισκεπτόμενος ένα στριπτιτζάδικο στο Μαϊάμι. Τον Ιανουάριο του 2022, οι Ρόκετς απέβαλαν τον Πόρτερ για ένα παιχνίδι, αφού ο τότε προπονητής Στίβεν Σάιλας δήλωσε ότι ο παίκτης είχε μια “έντονη συζήτηση” και “έχασε την ψυχραιμία του” στο ημίχρονο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σημείο των καιρών είναι ότι η δεύτερη αυτή γενιά του Kona σχεδιάστηκε εν λευκώ με βάση την ηλεκτρική του έκδοση: αυτή η προτεραιότητα ήταν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν και πάλι να απολαύσουν μια αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς με πολυτελή οχήματα από την τρέχουσα γκάμα...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Αναστάς Κύριος που είναι ο Άρχων και εξουσιαστής ειρήνης, όπως λέμε στα ιερά μας βιβλία, να φωτίσει τους ισχυρούς της γης να καταλήξουν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοτοσικλέτα του συγκεκριμένου αναβάτη τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή της Βουλιαγμένη, διότι δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας. Ο αναβάτης...

Advertisement