Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυστραλιανός άσος του τένις ξυλοκοπήθηκε άγρια από άγνωστους στο Κουίνσλαντ

Σοκαριστικά πλάνα κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τον Αυστραλό αστέρα του τένις Μπερνάρντ Τόμιτς να ξυλοκοπείται βάναυσα από δύο άνδρες έξω από ένα ινστιτούτο τατουάζ.

Στο κλιπ των 16 δευτερολέπτων, ο Τόμιτς, 30 ετών, προσπαθεί απεγνωσμένα να προστατεύσει το πρόσωπό του με τα χέρια του, καθώς οι δράστες στέκονται από πάνω του και του καταφέρνουν μια σειρά από κλωτσιές και χτυπήματα.

Ο Τόμιτς, ο οποίος κάποτε είχε καταταγεί στο Νο 17 της παγκόσμιας κατάταξης, φαίνεται να έχει στριμωχτεί και στη συνέχεια να του επιτέθηκαν οι άνδρες, των οποίων η ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

Στο βίντεο, ένας άνδρας ακούγεται να λέει στον Τόμιτς -που φαίνεται με την γκρι φόρμα- να “σηκωθείς σκύλε” πριν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τραβήξει τον αστέρα του τένις στα πόδια του.

Το περιστατικό γίνεται αντιληπτό ότι συνέβη έξω από ένα εργαστήριο τατουάζ στην Gold Coast, όπως μετέδωσε το κανάλι 10 της Αυστραλίας.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε έλαβε χώρα η επίθεση.

Ο Tόμιτς είχε μόλις αγωνιστεί σε ένα challenger event στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, όπου έχασε στον γύρο των 16 την Πέμπτη στα τρία σετ.

Η Daily Mail Australia επικοινώνησε με την αστυνομία του Κουίνσλαντ για σχόλια.

Ο Τόμιτς έδειξε πολλά υποσχόμενος στην αρχή της καριέρας του με δύο τίτλους Grand Slam singles σε επίπεδο junior, τέσσερις τίτλους ATP, μια εμφάνιση στα προημιτελικά του Wimbledon Championships και μια παγκόσμια κατάταξη 17.

Ωστόσο, η κατάταξη του 30χρονου κατρακύλησε μέχρι και το 825 το 2022 και προσπαθεί απεγνωσμένα να αναζωογονήσει την καριέρα του σε τουρνουά χαμηλότερης κατάταξης σε όλο τον κόσμο.

Τους τελευταίους 18 μήνες έχει απολαύσει μια ανάκαμψη και τώρα βρίσκεται στο ν. 292.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement