Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πυγμάχοι μετέτρεψαν σε ρινγκ τη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα τους στο Λονδίνο – Ενεπλάκησαν και οι φροντιστές στο επεισόδιο (video)

Το κόκκινο χαλί του Λονδίνου για την παρουσίαση των μέσων ενημέρωσης για τον αγώνα του Τάισον Φιούρι στη Σαουδική Αραβία τον επόμενο μήνα, έλαμψε ακόμα πιο έντονα αλλά για τους λάθος λόγους, καθώς πυγμάχοι ενεπλάκησαν σε καυγά πριν τον αγώνα που θα δώσουν!

Πρωταγωνιστές ο Φάμπιο Γουόρντλεϊ που μπήκε σε καβγά με τον προβλεπόμενο αντίπαλο του βρετανικού τίτλου βαρέων βαρών Ντέιβιντα Αντελέγιε και τους φροντιστές του.

Ένας από τους τελευταίους έριξε μια γροθιά που βρήκε τον Γουόρντλεϊ στα γυαλιά ηλίου του,

Βίντεο από το περιστατικό εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο αργότερα και δείχνουν ξεκάθαρα τον Wardley να πέφτει στο έδαφος αφού τον έπιασε η ομάδα του Αντελέγιε.

Η συμπλοκή έγινε λίγα λεπτά πριν ανακοινωθεί ο αγώνας μεταξύ των δύο μαχητών, στο πλαίσιο του Fury-Ngannou.

Μόλις τελείωσε η συμπλοκή ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών WBC Fury και ο πρώην γίγαντας του UFC Francis Ngannou ξεκίνησαν να μιλάνε για τον αγώνα τους για το cross over boxing στο Ριάντ στις 28 Οκτωβρίου.

Και οι δύο επέμειναν ότι αυτός θα είναι ένας γνήσιος αγώνας και όχι η εμπλουτιστική επίδειξη που κάνουν οι ίδιοι που πιστεύουν πολλοί επικριτές.

Ο Φιούρι υποστήριξε: “Θα είμαι σε φανταστική κατάσταση για έναν πολύ επικίνδυνο αγώνα με τον άνθρωπο που αποκαλούν τον μεγαλύτερο μαχητή σε όλα τα μαχητικά αθλήματα.

‘Γιατί αν με νικήσει ένας μαχητής ΜΜΑ δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να δείξω το πρόσωπό μου δημοσίως’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement