Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποβλήθηκε οπαδός στο US Open για χιτλερική φράση προς τον Γερμανό Ζβέρεφ

Ένας οπαδός αποβλήθηκε σήμερα από το US Open αφού κατηγορήθηκε από τον Γερμανό τενίστα Αλεξάντερ Ζβέρεφ ότι χρησιμοποίησε “την πιο διάσημη χιτλερική φράση που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο”.

Οι διοργανωτές απομάκρυναν τον οπαδό από το Arthur Ashe Stadium την Τρίτη μετά από καταγγελία του Γερμανού 12ου seeded Zverev.

Ο 26χρονος άκουσε το σχόλιο από έναν θεατή στο πλήθος κατά τη διάρκεια της νίκης του επί του Jannik Sinner.

Ο Zverev σέρβιρε στο τέταρτο σετ όταν σταμάτησε και πλησίασε τον chair umpire James Keothavong.

“Αυτό είναι απαράδεκτο. Αυτό είναι απίστευτο”, είπε ένας έξαλλος Ζβέρεφ στον διαιτητή.

Ο Keothavong γύρισε αμέσως και ζήτησε από τον άνδρα να ταυτοποιηθεί, αλλά εκείνος δεν προσήλθε. Ο διαιτητής κάλεσε στη συνέχεια τους φιλάθλους να παραμείνουν δίκαιοι και να δείξουν σεβασμό και στους δύο παίκτες.

Λίγα λεπτά αργότερα, το προσωπικό ασφαλείας ανέβηκε στην πλευρά του γηπέδου για να αναγνωρίσει τον άνδρα με τη βοήθεια άλλων θεατών και τελικά τον οδήγησε έξω από το στάδιο.

“Ένα απαξιωτικό σχόλιο απευθυνόταν προς τον Zverev”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Τένις. “Ο οπαδός αναγνωρίστηκε και απομακρύνθηκε από το στάδιο”.

Ο Ζβέρεφ συνέχισε να κερδίζει τον Ιταλό σε έναν αγώνα που διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες, και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Χίου και Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων ενώνουν δυνάμεις και διοργανώνουν ένα διήμερο τουρνουά φιλικών γυναικείων αγώνων βόλεϊ μεταξύ της Karsiyaka, της Altay, του Νηρέα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η DFSK ιδρύθηκε το 2003, ως μια κοινοπραξία της της Dongfeng Motor Corporation και του Sokon Group (σήμερα γνωστό ως Seres Group). Η εταιρεία...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

Advertisement